Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: Η προαναγγελία της 8ης αγωνιστικής

| Handball Premier

 Όγδοη στροφή σατο πρωτάθλημα της Handball Premier με έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, το απόγευμα της Τετάρτης (16/11)

ΕΣΝ Βριλησσίων- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic
Ώρα
: 16:30
Γήπεδο: Βριλησσίων
Διαιτητές: Μερτινιάν- Τόλιος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=2orDwGZLmwg
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι και πολύ ιδιαίτερο θα διεξαχθεί στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 9η θέση με 4 πόντους.
Η απίστευτη συγκυρία σε αυτό το ματς είναι ότι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Θάνου Τούτση στα Βριλήσσια, Κώστας Τούτσης, μόλις χθες συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία του Αερωπού, στη θέση του παραιτηθέντα Γιάννη Πηλαλίδη και αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Εδεσσαίων απέναντι στην ομάδα που βρισκόταν πριν 48 ώρες!
Δηλώσεις
Θάνος Τούτσης (προπονητής Βριλησσίων):
«Σίγουρα το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης μου Κώστας Τούτσης αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Αερωπού. Ήταν μια απόφαση για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους, ωστόσο δεν γνωρίζω αν τελικά θα βρίσκεται αύριο στον πάγκο του Αερωπού. Το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».
Κώστας Τούτσης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ήταν κάτι ξαφνικό και σε χρονικό σημείο που θα ήθελα να ήταν διαφορετικό. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα το πρώτο μου ματς να ήταν απέναντι σε διαφορετικό αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να επιλέγουμε πάντα τις σωστές στιγμές. Προφανώς δεν είχα χρόνο να δουλέψω με την ομάδα, στην ουσία έχω δει τα παιδιά μόνο στην σημερινή πρωινή προπόνηση. Θα πάμε με τη βάση αυτά που έχουν δουλέψει έως τώρα. Θα κρατήσουμε τα καλά και από κει και πέρα θα προσθέσω ότι μπορώ σύμφωνα με τη δική μου αγωνιστική ταυτότητα. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται πλέον καλά, δεν υπάρχουν μυστικά και δεν θεωρώ ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα ο Αερωπός επειδή ήμουν μέχρι πρότινος στα Βριλήσσια. Περισσότερο αυτή η συγκυρία τείνει προς το μειονέκτημα, παρά στο πλεονέκτημα».

Bianco Monte Δράμα- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
Ώρα:
17:000
Γήπεδο: Κραχτίδη
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Θεοδοσίου
Μετάδοση: https://www.youtube.com/channel/UCyCP15QarRd_nNmANUAdY-w
Μεγάλο ματς στη Δράμα με την πάντα δυνατή γηπεδούχο ομάδα να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Οι Δραμινοί μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχουν βρει ρυθμό και βρίσκονται ήδη στην 5η θέση με 9 πόντους, ενώ οι πρωταθλητές τρέχουν νικηφόρο σερί 6 νικών και μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι μόνοι δεύτεροι με 12 πόντους.
Σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν εκτός τους Καβάζη, Δεμερτζίδη, Τουνγκελίδη και αμφίβολο τον Παπαγεωργίου, ενώ ο Ολυμπιακός ταξίδευσε στη Δράμα χωρίς τους Κανδύλα, Οστρούσκο, Μοντόρο και Μπάγιο.
Δηλώσεις
Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Είναι δεύτερο συνεχόμενο ματς υψηλών απαιτήσεων. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί και οι απουσίες μας το κάνουν το παιχνίδι ακόμα δυσκολότερο. Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά καλή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αν αυξήσουμε τη διάρκεια της καλής απόδοσης που είχαμε με την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, μπορεί να έχουμε τύχη στο παιχνίδι».
Στέφανος Μιχαηλίδης (διεθνής πίβοτ Ολυμπιακού): «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Παραδοσιακά η Δράμα μας δυσκολεύει στην έδρα της. Είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στο στόχο μας που είναι η 1η θέση».

ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους
Ώρα:
18:00
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/user/asedoukas
Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί τον Διομήδη Άργους. Ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ίδιους στόχους τη φετινή σεζόν. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σημαντικές νίκες και θέλουν πάση θυσία να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Με 10 βαθμούς, ο Διομήδης Άργους βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Δούκα να έχει ανέβει στην 6η θέση έχοντας 6 βαθμούς.
Δηλώσεις
Γιάννης Στεφανίτσης
(δεξιός εξτρέμ ΑΣΕ Δούκα): «Το Σάββατο πετύχαμε την δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΧΑΝΘ. Παρότι νικήσαμε με μια διαφορά επτά τερμάτων θεωρώ ότι δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε να έχουμε στα παιχνίδια μας. Το αποτέλεσμα αυτό το έχουμε αφήσει πίσω μας καθώς την Τετάρτη μας περιμένει ένας πολύ σημαντικός αγώνας με τον Διομήδη Άργους, στην έδρα μας. Ο αντίπαλος μας έχει στο ρόστερ του έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες για αυτό και το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».
Χρήστος Τσιγαρίδας (περιφερειακός Διομήδη Άργους): «Προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι εκτός έδρας με την Έδεσσα το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η συνέχεια όμως είναι πιο δύσκολη, καθώς μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα. Μια ομάδα, η οποία μπορεί να μην έχει κάνει τόσο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ωστόσο, στους τελευταίους αγώνες έχει φορμαριστεί και έχει βρει τον ρυθμό της. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος παίζει πολύ γρήγορο χάντμπολ και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Η ομάδα μου δουλεύει στοχευμένα και θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς».

ΠΑΟΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Ώρα:
18:00
Γήπεδο: Μίκρας
Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=0ht3wkRGFFE
Στο "Σπίτι του Χάντμπολ", ΠΑΟΚ και Πυλαία συγκρούονται με έπαθλο τους δύο βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την απώλεια τριών βαθμών στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν την περσινή ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και είναι προετοιμασμένοι για ντέρμπι.
Η Πυλαία, προέρχεται από τη νίκη επί των Βριλησσίων που της έδωσε βαθμολογική ανάσα και με ανεβασμένη την ψυχολογία θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη "συγκατοικεί" με τον Ιωνικό στην έβδομη θέση με πέντε βαθμούς. Ερωτηματικό αποτελεί η αγωνιστική ετοιμότητα του Στογιάνοβιτς, που έχει ενοχλήσεις στο πόδι.

Ιωνικός Affidea- ΑΕΚ
Ώρα:
19:00
Γήπεδο: Ιωνικού
Διαιτητές: Χρηστίδη- Σκλαβενίτης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/channel/UCwunA7rhWR2MrAP382fZFRg
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού. Η Ένωση παραμένει αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει το σερί της για να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ιωνικός μετρά πέντε βαθμούς στους τελευταίους τρεις αγώνες και αναρριχήθηκε στηγν 7η θέση της βαθμολογίας μετά το κακό ξεκίνημα που είχε, ωστόσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει το ρόλο του αουτσάιντερ.

ΧΑΝΘ- Ζαφειράκης Νάουσας
Ώρα:
19:00
Γήπεδο: ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Ζήσης- Χαραλαμπίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=66iVhTwCFj4
Στο "Μίμης Τσικίνας" η τελευταία της βαθμολογίας ΧΑΝΘ υποδέχεται τον προτελευταίο Ζαφειράκη, σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό και για τις δύο ομάδες, καθώς και στα δύο "στρατόπεδα" είναι επιτακτική η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών.
Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Αερωπού η ΧΑΝΘ μετράει έξι συνεχόμενες ήττες έχοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 213 τερμάτων.
Ο Ζαφειράκης προέρχεται από την ισοπαλία με τον Ιωνικό, μετρά τρεις βαθμούς έως τώρα και έχει την πέμπτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 187 γκολ.



e-genius.gr ...intelligent web software