Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 28-23

| Handball Premier

 Το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ σταμάτησε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή που επικράτησε 28-23 στην Ηλιούπολη στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Oι «ερυθρόλευκοι» παρά τις σοβαρές απουσίες των Κανδύλα, Μοντόρο, Οστρούσκο ήλεγχαν το ματς από την αρχή μέχρι το φινάλε, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κώστα Κοτανίδη που σταμάτησε και δύο πέναλτι και πολύ καλούς τους περιφερειακούς Νιοκάς (6 γκολ), Σλαβούλιτσα (6 γκολ) και τον εξτρέμ Βέμπερ (8 γκολ).

Ο ΠΑΟΚ εμφανώς κουρασμένος από το 3ο του πολύ απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε 7 ημέρες κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός έως το 47’ (23-19) με τους γηπεδούχους να τρέχουν σερί 3-0 και να κλειδώνουν τη νίκη στο 51’ φτάνοντας στο 26-19.

Ο Τσαμουρίδης με 5 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά που έμεινε στους 11 πόντους και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΠΑΟΚ 28-23
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-2, 7-5, 11-9, 13-11, 16-12 (ημχ), 17-14, 20-15, 22-18, 25-19, 27-22, 28-23
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασσαβίδης): Κοτανίδης, Νιοκάς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Κουτουλογένης, Παπαδημητρίου, Κανδύλας, Παπαδόπουλος 2, Δομπρής, Βέμπερ 8, Πασσιάς 1, Λιόλιος, Σλαβούλιτσα 6, Γκρατζάν 1, Μιχαηλίδης 1, Μπάουερ.
ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δούγιας 1, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης 5, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου 2, Α. Τριανταφυλλίδης, Μοισίλοφ, Τσαναξίδης 2, Κουκμίσης 3, Καβουσανάκης 2, Δ. Τριανταφυλλίδης 1, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης 3, Γιαβασίδης.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 2/2-5/6

Δηλώσεις

Γιώργος Καρασαββίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Έχουμε μια ανοδική πορεία μετά τη διακοπή της Εθνικής ομάδας, φαινόταν από το σκορ στα Βριλήσσια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως τα πράγματα στο επαγγελματικό αθλητισμό δεν είναι ακριβώς έτσι, εμείς ξέρουμε και ελέγχαμε και εκείνο το ματς, κάτι που φυσικά, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Αλλά για να ήμασταν έτσι σήμερα, έπρεπε εκείνο το ματς να το παίξουμε έτσι. Θέλει υπομονή, δεν έχει κανένα νόημα η νίκη αν την Τετάρτη δεν κερδίσουμε στην Δράμα. Θα πάμε πάλι με αρκετές ελλείψεις, όχι με όλες, αλλά με αρκετές».

Πάνος Γούσιος (τεχνικός ΠΑΟΚ):  «Σε τέτοια παιχνίδια ειδικότερα εκτός έδρας για να κερδίσεις πρέπει να τα κάνεις όλα καλά και σήμερα αυτό δεν συνέβη. Ήμασταν αρκετά άστοχοι παρότι δημιουργούσαμε προυποθέσεις. Ήταν σε καλή ημέρα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Στην αρχή επίσης είχαμε θέμα στο μαρκάρισμα του Νιοκάς, υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις στην άμυνα και με την υπεροχή που έχει στο ένας εναντίον ενός μας δημιούργησε προβλήματα. Στη συνέχεια η άμυνα στάθηκε καλύτερα, αλλά στην επίθεση συνεχίσαμε να χάνουμε αρκετά σουτ από τα έξι μέτρα».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software