Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Διομήδης Άργους- ΑΕΚ (22/10, 18:00)

| Handball Premier

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ο Διομήδης Άργους θα φιλοξενήσει στη Νέα Κίο την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Handball Premier.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, αφού οι δύο ομάδες μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές που έχουν το απόλυτο 3/3 και 6 πόντους.

Ο Διομήδης παραδοσιακά έχει πολύ καλά αποτελέσματα με την ΑΕΚ, ειδικά εντός έδρας. Σε 26 συνολικά αγώνες -σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη- στην Αργολίδα οι δύο ομάδες έχουν από 12 νίκες, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα τα τελευταία 9 χρόνια (11 ματς) ο Διομήδης έχει 5 νίκες και η ΑΕΚ 4 νίκες.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Χρήστος Τσιγαρίδας (περιφερειακός Διομήδη):

«Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις ισχυρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα και διεκδικήτρια του τίτλου. Στοχεύσαμε πολύ σε αυτό το ματς στη μίνι προετοιμασία που κάναμε εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Διομήδης δυσκολεύει πολύ την ΑΕΚ, ειδικότερα εντός έδρας. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο και θα δώσουμε το 100%, προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Χρήστος Κεδέρης (διεθνής εξτρέμ ΑΕΚ):

«Πάμε να παίξουμε σε μία έδρα, όπου κάθε ομάδα δυσκολεύεται. Ο Διομήδης είναι πάντα μαχητικός. Ωστόσο θεωρώ πως οι στόχοι των ομάδων είναι διαφορετικοί και υπάρχει φαβορί στα χαρτιά, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τους δύο πόντους».



e-genius.gr ...intelligent web software