Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΣΕ Δούκα – Πυλαία (23/10, 16.00)

| Handball Premier

Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή (23/10) στις 16.00 την Πυλαία. Μια αναμέτρηση που αναμφισβήτητα ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Οι γηπεδούχοι μετρούν μέχρι στιγμής έναν βαθμό από την ισοπαλία τους μέσα στη Δράμα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πετύχουν την πρώτη τους επικράτηση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Πυλαία που έχει στο ενεργητικό της μια νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας έρχεται στην Αθήνα αποφασισμένη για τους δύο βαθμούς.

Δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

Δημήτρης Τζηράς (Παίκτης ΑΣΕ Δούκα): «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν αξιόλογο και καλοδουλεμένο αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να πάρουμε τους δυο βαθμούς. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει στο τέλος. Η διακοπή λόγω εθνικής ομάδας πιστεύω μας βοήθησε αρκετά να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε διαφορά επίπεδα του παιχνιδιού μας».

Γιαννης Αλατσατιανος (Παίκτης Πυλαίας): «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας με μια νεανική αλλά δουλεμένη ομάδα. Ένας εκτός έδρας αγώνας που θα χρειαστεί 60 λεπτά συγκέντρωσης για να μπορέσουμε να πάρουμε τους δυο βαθμούς. Δουλέψαμε πολύ πάνω στις αδυναμίες μας στο κενό διάστημα των δυο εβδομάδων και τώρα έχουμε επικεντρωθεί στον αντίπαλο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ευελπιστώ να συνεχίσουμε με μια ακόμα καλή εικόνα σε συνδυασμό και με το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live Streaming από το επίσημο κανάλι του ΑΣΕ Δούκα στο Youtube.

 



e-genius.gr ...intelligent web software