Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας (1/10, 16:00)

| Handball Premier

ΑΕΚ και Αερωπός θα αναμετρηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (1/10, 16:00) στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Αλέξης Αλβανός έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, ενώ από πλευράς Αερωπού θα απουσιάσει ο Φιλόσογλου.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, κόντρα σε Ολυμπιακό και Πυλαία. Ο Αερωπός ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη ΧΑΝΘ και επανέκαμψε νικώντας το προηγούμενο Σάββατο τον Ζαφειράκη.

Ο Λεονάρντο Ντομενέκ ντε Αλμέιδα μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Στο ματς απέναντι στον Αερωπό θα πρέπει να προσέχουμε, ώστε να πάρουμε το δίποντο. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάτι που δείξαμε στα προηγούμενα ματς, προκειμένου να κάνουμε το «3Χ3», πριν το διάλλειμα των εθνικών ομάδων. Στη διακοπή θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας».

O προπονητής του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, τόνισε στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ότι "σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι, με περισσότερη ομοιογένεια και αποτελεσματικότητα. Με την ΑΕΚ υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο και από αυτό τον αγώνα μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".



e-genius.gr ...intelligent web software