Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΠΑΟΚ- Bianco Monte Δράμα (24/9, 18:00)

| Handball Premier

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Δράμα '86, για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Δούκα και η Δράμα απέναντι στα Βριλήσσια.

Για τους γηπεδούχους στα θετικά είναι η επιστροφή του τερματοφύλακα Βίκτορ Γκίγκοφ, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών από την περσινή σεζόν, ενώ για τους Δραμινούς αναμένεται να απουσιάσει ο Καβάζης.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube

Δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Τάσος Τσαμουρίδης (αθλητής ΠΑΟΚ): «Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όλοι οι αγώνες κρύβουν παγίδες. Οι ομάδες προσπαθούν να βρουν ρυθμό και συνεπώς όλες οι αναμετρήσεις χρειάζονται προσοχή. Η Δράμα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Προετοιμαστήκαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ χαιρόμαστε και για την επιστροφή του Γκίγκοφ. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».
Γιώργος Μπάρμπας (τερματοφύλακας Δράμα ’86): «Έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Στο φετινό πρωτάθλημα, με εξαίρεση την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Εμείς αυτό το είδαμε κόντρα στα Βριλήσσια, όπου δυσκολευτήκαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη, ενώ και η νεοφώτιστη ΧΑΝΘ νίκησε τον πιο έμπειρο Αερωπό. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι το φαβορί και εμείς θα είμαστε το αουτσάιντερ. Παρά τα όποια προβλήματα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς στη φετινή διοργάνωση κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος».



e-genius.gr ...intelligent web software