Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Pregame (Τετάρτη 20/3/2024)

| Γενικά

 

Handball Premier (19η αγωνιστική-Pregame)
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

https://www.youtube.com/watch?v=ZjZ6cHhPQqo
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μιχαηλίδης)

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη Handball Premier μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών με την αναμέτρηση Πυλαία- Ολυμπιακός που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» λίγα 24ωρα πριν την πρώτη μεγάλη μάχη (Σάββατο 23/3, 20:30, KΓ Ηλιούπολης) με τη Σλοβενική Κρκα για τα προημιτελικά του ΕΗF European League φιλοξενείται από την πάντα επικίνδυνη Πυλαία με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του.
Κώστας Κοτανίδης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού): «Την Τετάρτη, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Πυλαία, μια νεανική ομάδα με πλάνο, που μέσα στην έδρα της μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Εμείς, από την μεριά μας, έχουμε δουλέψει σκληρά όλα αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καθήκον μας, φέρνοντας ακόμα μια νίκη για τον σύλλογο».

Α1 Γυναικών (15η αγωνιστική- Pregame)
Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

https://www.youtube.com/watch?v=vph-f1i-1oo
(Κυριακού- Βιολιτζής, Αποστολίδης)

Μετά την εύκολη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ το Πανόραμα έχει άλλη μια ευκαιρία να συνεχίσει με νίκες το πρωτάθλημα και την προσπάθεια για την πρώτη 5αδα ή ακόμα και 4αδα, αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Κορυδαλλό που δεν έχει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ Mateco- OΦΝ Ιωνίας

https://www.youtube.com/watch?v=xrRCCwalGWM
(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Σίσκου)

Υπό άλλες συνθήκες το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στις κορυφαίες γυναικείες ομάδες της τελευταίας 10ετίας θα ήταν και αυτό που θα έκρινε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, ωστόσο τα αποτελέσματα του Σαββάτου (ήττα ΠΑΟΚ από Άρτα και νίκη ΟΦΝ Ιωνίας επί των Γιαννιτσών) έκριναν ουσιαστικά υπέρ του ΟΦΝΙ την πρώτη θέση.
Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες προφανώς η κάθε μία για τους δικούς της λόγους θα παλέψει για τη νίκη- γοήτρου, η οποία και για ψυχολογικούς λόγους μπορεί να είναι σημαντική.
Έχει πάντως ενδιαφέρον ότι οι δύο ομάδες έχουν παίξει τρία παιχνίδια έως τώρα σε Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα και Τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 2-1 στις νίκες, έχοντας κερδίσει στις ουδέτερες έδρες.

Σπίτι του Χάντμπολ 20:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Αναγέννηση Άρτας

https://www.youtube.com/watch?v=JvCqEEwV8hU
(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)

Το κορυφαίο ματς από βαθμολογικής άποψης θα διεξαχθεί ανάμεσα σε Πυλαία και Άρτα με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στους 20 πόντους και να δίνουν μάχη για την 3η θέση. Ο νικητής εξασφαλίζει θεωρητικά την 3η θέση, ενώ ο χαμένος δεν θα έχει εξασφαλίσει ούτε την 4αδα με το Πανόραμα να έχει καλό πρόγραμμα και να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

*Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ οι δύο αγώνες ΓΑΣ Καματερού- Αθηναϊκός και
Μέγας Αλέξανδρος- ΑΕΚ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27/3 την ίδια ώρα (16:00), καθώς Αθηναϊκός και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών έχουν κοινό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. 



e-genius.gr ...intelligent web software