Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης!

| Γενικά

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γκαντής και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Στέλιο Αγγελούδη, για την εκλογή του ως Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος δηλώνει υπερήφανή για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα του Στέλιου Αγγελούδη και του συνδυασμού του «Ομάδα για την Θεσσαλονίκη», έναν αγώνα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στις εκλογές της 15ης Οκτώβριου οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έδειξαν εμπιστοσύνη στον Στέλιο Αγγελούδη έτσι ώστε να χειριστεί υπεύθυνα και με συνέπεια τις τεράστιες και πολύπλοκες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η Θεσσαλονίκη.

Όλη η οικογένεια του χάντμπολ εκφράζει τη χαρά της, διότι γνωρίζει καλά ότι πλέον ο ελληνικός αθλητισμός θα έχει έναν ισχυρό
και ειλικρινή φίλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέλιος Αγγελούδης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στον ελληνικό αθλητισμό μέσα από την παρουσία του ως Πρόεδρου επί δεκαετίας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας, δημιουργώντας τους όρους της καταξίωσης του αθλήματος, ενώ από το 2001 συμμετείχε στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ως εκτελεστικός Αντιπρόεδρος.

Παράλληλα ίδρυσε και ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής ακαδημίας, ενώ συμμετείχε ως εντεταλμένος σύμβουλος στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Ολυμπιακό Μουσείο, το πρώτο του είδους στην χώρα, το οποίο ανήκει στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, εντάσσοντας τη Θεσσαλονίκη στην μεγάλη διεθνή Ολυμπιακή οικογένεια.

Σε μια περίοδο που η πόλη αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα σε θέματα αθλητικών υποδομών, γηπεδότητας και συντήρησης των υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μακρόχρονη εμπειρία του Στέλιου Αγγελούδη, εγγυάται την νέα αθλητική Θεσσαλονίκη των υποδομών.

Στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, όλοι εμείς θα είμαστε δημιουργικά στο πλευρό του. Ο ίδιος έχει τις γνώσεις, τις παραστάσεις και τον τρόπο για να πετύχει.

Γιατί η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει τη νέα αθλητική της ταυτότητα.



e-genius.gr ...intelligent web software