Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Το χάντμπολ στο πλευρό των σεισμόπληκτων

| Γενικά

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και όλο το ελληνικό χάντμπολ συντάσσονται στο πλευρό του τουρκικού και συριακού λαού που συγκλονίζονται από τις καταστροφικές επιπτώσεις του φονικού σεισμού μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη Νοτιοανατολική Τουρκία και τη Βόρεια Συρία.

Το Δ.Σ. της ΟΧΕ απευθύνει έκκληση στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους γονείς, τους διαιτητές, τους κριτές, τους φιλάθλους και όποιον άλλον επιθυμεί να στηρίξει το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Σημεία Συγκέντρωσης:

Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι

Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Αστρους 111-113, Κολωνός

(Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30, Τηλ: 210 5147300).

Παράλληλα, πρόταση της Ομοσπονδίας προς τα σωματεία των Εθνικών κατηγοριών είναι να επιλέξουν έναν εντός έδρας αγώνα τους, τα έσοσα του οποίου να διατεθούν ως οικονομική ενίσχυση στους σεισμοπαθείς.

Οι δωρεές γίνονται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013 

IBAN: GR2602602400000300201205013

Ένδειξη: «Σεισμός»

Είμαστε σίγουροι πως το χάντμπολ θα ενώσει τις δυνάμεις του και οι συντελεστές του αθλήματος για άλλη μια φορά θα δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και θα στηρίξουν τους συνανθρώπους μας  που έχουν χάσει τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους και ζουν έναν εφιάλτη δίχως τέλος. 

 



e-genius.gr ...intelligent web software