Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η συνέντευξη Τύπου του F8 των Εφήβων

| Ανάπτυξη

 

Αλέξης Σωτηρόπουλος (Δήμαρχος Βύρωνα):
«Θέλω να σας καλωσορίσω στην πόλη μας που έχει φέτος τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει το Final8 και μάλιστα σε μία κατηγορία πολύ ευαίσθητη, που είναι το μέλλον και το αθλήματος και της κοινωνίας μας.
Όπως γνωρίζεται ο Βύρωνας έχει μια μακρά παράδοση στο χάντμπολ από την ίδρυση της Ομοσπονδίας. Είναι από τις λίγες πόλεις με τέτοια παράδοση στο άθλημα.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το χάντμπολ που έχει ταυτιστεί με την πόλη μας να συνεχίζει να παράγει ταλέντα. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός χαρακτήριζαν πάντα το Βύρωνα. Ελπίζουμε να δούμε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά και να κερδίσει ο καλύτερος που για εμάς μακάρι να είναι ο Αθηναϊκός».

Κώστας Γκαντής (Πρόεδρος ΟΧΕ): 
«Δήμαρχε ευχαριστούμε και εσάς και τον Αθηναϊκό για τη φιλοξενία. Οι διοργανώσεις αυτές είναι πολύ δύσκολες οργανωτικά διότι απευθύνονται σε μαθητές και μικρούς σε ηλικία αθλητές που δημιουργεί μία παραπάνω ευθύνη. Θέλω να θυμίσω ότι από το καλοκαίρι ο αθλητισμός ανήκει και πάλι στο φυσικό του χώρο, το υπουργείο παιδείας. Θα δούμε παιδιά από 8 ομάδες, τις καλύτερες της χώρας μας σε αυτές τις ηλικίες με τους καλύτερους προπονητές που έχουμε σε αυτή την κατηγορία. Πολλοί από τους αθλητές στελεχώνουν την Εθνική Εφήβων, η οποία το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στο EURO μετά από 27 χρόνια. Βλέπω εδώ μαζί μας τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Δάσκαλο, αλλά και τον Παναγιώτη Ιατρούδη που μαζί με τον Γκι Πετιτζιράρ τον Γιώργο Κρανάκη, τον Γιάννη Βαρελτζή και τους άλλους τεχνικούς συμβούλους μας σχεδίασαν και εφαρμόζουν το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα. Θα παρουσιάσουμε το νέο μας 4ετές αναπτυξιακό μας πρόγραμμα σε μία Γενική Συνέλευση που θα κάνουμε μόνο για αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εύχομαι να δούμε καλό χάντμπολ και οι αθλητές να είναι οι πρωταγωνιστές. Ευχαριστώ πολύ τη μεγάλη χαντμπολική οικογένεια του Βύρωνα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο άθλημα μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη προσπάθεια που κάνουν και να δείξουν σε όλους ότι Βύρωνας ήταν, είναι και θα είναι μια μεγάλη χαντμπολική φωλιά».

Αναστάσιος Γιαρλέλης (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα):
«Ως τμήμα αθλητισμού από την πρώτη στιγμή ήμασταν απόλυτα θετικοί στη διοργάνωση, όταν μας πλησίασαν οι άνθρωποι του Αθηναϊκού. Είναι τιμητικό για το Δήμο μας και θέλουμε στην πόλη μας και άλλες τέτοιες διοργανώσεις.
Εύχομαι να είναι ανταγωνιστικό τουρνουά και οι μικροί αθλητές να δείξουν σε όλους το ευ αγωνίζεσθαι. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απολαύσουν οι Δημότες του Βύρωνα ένα όμορφο τουρνουά από τις καλύτερες εφηβικές ομάδες της πατρίδας μας».

Μιχάλης Μακρόγλου (Αντιπρόεδρος Αθηναϊκού):
«Σας καλωσορίζουμε στην 44η τελική φάση εφήβων, ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο Βύρωνα. Μία ομάδα από 20 άτομα έχει δουλέψει 3 μήνες μαζί με τη βοήθεια του Δήμου για την οργάνωση αυτού του τουρνουά για να διεξαχθεί μία τελική φάση όπως το θέλουμε. Ο Αθηναϊκός έχει έτος ίδρυσης 1917 για το ποδόσφαιρο και 1978 για το χάντμπολ, Νο3 στην Ομοσπονδία. Ο σύλλογος έφτασε μέχρι και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά για κάποιους λόγους ανεστάλη η λειτουργία του τμήματος, αλλά το 2016 κάποιοι παλιοί αθλητές και φίλοι από τον Αθηναϊκό και τη Νέα Ελβετία ξαναφτιάξαμε το τμήμα. Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε πολλά, έχουμε 10 ηλικιακές κατηγορίες από προμίνι έως άνδρες και γυναίκες. Έχουμε μοχθήσει πολύ για αυτή τη διοργάνωση. Η καλύτερη ομάδα εύχομαι να κερδίσει. Ευχαριστούμε το Δήμο Βύρωνα, την Ομοσπονδία και το Σύνδεσμο των Διαιτητών».

Γιάννης Βαρελτζής (προπονητής Αθηναϊκού):
«Πρώτα απ’ όλα να καλωσορίσω όλες τις ομάδες. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Θέλουμε μετά από τόσα χρόνια να χαρούμε μία μεγάλη διοργάνωση και να παίξουμε ωραίο χάντμπολ. Ο Βύρωνας, όπως και η Βέροια και η Νέα Φιλαδέλφεια, παραδοσιακά είχαν ομάδες που παρουσίαζαν ωραίο χάντμπολ. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει και μέσα από αυτή τη διαδικασία το άθλημα θα κάνει ένα βήμα μπροστά. Μαζί με το Δήμο Βύρωνα και την Ομοσπονδία εύχομαι να παρουσιάσουμε μία τελική φάση αντάξια της ιστορίας των ομάδων και του αθλήματος. Εύχομαι σε όλους αθλητές υγεία».

Νίκος Μωυσής (προπονητής ΧΑΝΘ):
«Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο τουρνουά και να κερδίσει ο καλύτερος. Πάνω απ’ όλα οι αθλητές να είναι υγιείς και να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους για τις γιορτινές ημέρες με ασφάλεια. Να απολαύσουμε τη διοργάνωση και να πάμε το άθλημα ένα βήμα παραπέρα».

Παναγιώτης Ιατρούδης (προπονητής Ιωνικού):
«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, τιμή και συγκίνηση που είμαι εδώ. Συμμετείχα ως αθλητής το 1980-1981 στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Δράμα και φτάσαμε αισίως τις 44 διοργανώσεις. Επέστρεψα στον ιστορικό σύλλογο του Ιωνικού μου με ανέδειξε για να ολοκληρώσω την καριέρα μου και παράλληλα να βοηθήσω τους μικρούς αθλητές να αφήσουμε μία προίκα και στην ομάδα και στο άθλημα που έχουμε υπηρετήσει. Ίσως να είναι η τελευταία μου τελική φάση ως προπονητής. Θα ήθελα να ευχηθώ και στους νέους αθλητές και προπονητές τα καλύτερα, δεν θα ήμασταν πετυχημένοι προπονητές αν δεν είχαμε εσάς τους αθλητές. Είστε τα εργαλεία που εμείς πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά για το άθλημα μας. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και τον Αθηναϊκό για τη διοργάνωση».

Ανδρέας Τρουπής (προπονητής Ολυμπιακού):
«Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστικές. Να το ζήσετε να το χαρείτε, είστε το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ. Είχα τη χαρά και την τιμή να παίξω και στους δύο ιστορικούς συλλόγους του Βύρωνα και στον Αθηναϊκό και στη Νέα Ελβετία, οπότε ξέρω από τη φιλοξενία και τους ανθρώπους της πόλης. Συγχαρητήρια στον Αθηναϊκό για την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτή την τελική φάση».

Αντώνης Δάσκαλος (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας):
«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους εδώ. Θέλουμε να δούμε ωραίο χάντμπολ και παιδιά που θα βγουν μπροστά και να πλαισιώσουν τις ανδρικές ομάδες και τις Εθνικές μας ομάδες. Εμείς ως νέο σωματείο έχουμε 10 χρόνια ζωής, αλλά ήδη έχουμε 5 συμμετοχές σε τελική φάση εφήβων. Εύχομαι να το ευχαριστηθούμε όλοι και να κερδίσει ο καλύτερος χωρίς τραυματισμούς».

Τάκης Κλεώπας (Επιχειρησιακός Διευθυντής ΑΣΕ Δούκα):
«Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ για το άθλημα που αγαπάμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Εύχομαι οι αθλητές να είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς ως Δούκας στηρίζουμε και θα στηρίζουμε το χάντμπολ και ως σωματείο και ως εκπαιδευτήρια με αρχές και μεγάλη παράδοση στο άθλημα».

Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Φέρωνα Βέροιας):
«Ευχαριστώ το Δήμο Βύρωνα και τον Αθηναϊκό. Ξέρω από τέτοιες διοργανώσεις, έχουν μεγάλο όγκο δουλειάς. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος βλέπω μεγάλες μορφές του αθλήματος και παλιούς μου αθλητές. Εκπροσωπούμε την ιστορική Βέροια για το άθλημα του χάντμπολ και τον Φέρωνα που έχει μόλις 5 χρόνια ζωής. Είμαστε ήδη 4 Βεροιώτες εδώ στην αίθουσα. Είναι τιμή και ευθύνη να εκπροσωπούμε την πόλη της Βέροιας. Εύχομαι να είναι τέτοιο το επίπεδο των αγώνων που να δυσκολέψει τις κλήσεις του Αντώνη Δάσκαλου».

Χάρης Μπαλτατζής (προπονητής Διομήδη Άργους):
«Εύχομαι να διεξαχθούν όμορφοι και συναρπαστικοί αγώνες. Η δικιά μας ομάδα απαρτίζεται από την παιδική ομάδα και 3 έφηβους. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Εύχομαι κάποια από τα παιδιά που θα αγωνιστούν σήμερα να πλαισιώσουν τις Εθνικές μας ομάδες».



e-genius.gr ...intelligent web software