Λαμπρή γιορτή για τα 40 χρόνια της ΟΧΕ

| Ανάπτυξη

71093747 2416986048408805 4266127595629707264 n
Περισσότερα από 500 παιδιά πήραν μέρος στην μεγάλη αναπτυξιακή εκδήλωση στο Πεδίο του Άρεως

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την συνεργασία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, διοργάνωσε μεγάλη αναπτυξιακή γιορτή για την συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση της με τίτλο: «40 χρόνια ΟΧΕ, Γιορτάζουμε και Παίζουμε Χάντμπολ».

Στο Πεδίο του Άρεως (πλατεία Πρωτομαγιάς) διασκέδασαν και έπαιξαν χάντμπολ σε πέντε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα περισσότερα από 500 παιδιά, από τα σωματεία της ΕΣΧΑ, καθώς και μαθητές-τριες από τα Δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Συμμετείχαν τα σωματεία: ΓΑΣ Καματερού, Αθηναϊκός, ΕΣΝ Βριλήσσια, ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, ΓΝΟ Άρης Νικαίας, Πανελλήνιος ΓΣ, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, Ασπίδα Αγ. Αναργύρων, ΑΣΕ Δούκα, Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΕΚ και τα Δημοτικά Σχολεία: 133ο, 27ο, 86ο, 7ο, 28ο, 15ο.

Όλα τα παιδιά που πήραν μέρος έλαβαν αναμνηστικά δώρα, όπως μπλουζάκια και μετάλλια, ενώ οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για νερά, χυμούς και την διατροφή τους.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα Be Active που υλοποιείται στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από την συνεργάτιδα του σε θέματα αθλητισμού Χριστίνα Γαλανοπούλου.
Το «παρών» έδωσαν ακόμα η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής (Εντεταλμένη για θέματα Αθλητισμού) Μαργαρίτα Βάρσου,

ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Άθλησης για όλους της ΓΓΑ Γιώργος Πίγκος, ο Εθνικός Συντονιστής Βe Active Διονύσης Καρακάσης, ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Κερερές, η Aθήνα Τρανούλη (ιδρυτικό μέλος του κινήματος TAKE ME HOME).

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης μαζί με το επιτελείο της ΕΑΠ/ΟΧΕ που αποτελούνταν από τους προπονητές Γιάννη Βαρελτζή, Γιώργο Κρανάκη, Κώστα Κότσιρα, Δημήτρη Σκάρλο, Στέλιο Αλεπουδέα, Γιάννης Τσιάπας, Ανδρέα Λάππα, Κυριακή Μπακουλοπούλου και Σοφία Αμπεριδάδου.

Εκ μέρους της ΕΣΧΑ παρόντες ήταν οι: Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος ΕΣΧΑ), Λεωνίδας Ιωάννου (Αντιπρόεδρος ΕΣΧΑ), Ευάγγελος Παπαϊωάννου (Γεν. Γραμματέας ΕΣΧΑ), Δημήτρης Σταματιάδης (Ταμίας ΕΣΧΑ) και Μάριος Λουκάτος (μέλος ΔΣ ΕΣΧΑ).

Σημαντική ήταν η συμβολή του προσωπικού της ΟΧΕ με τις Σταυρίνα Μπουφίδου, Αντιγόνη Θεοδοσιάδη, Νίτσα Παπανδρέου, Χρύσα Μάστορη, Άννα Σαμαρά, αλλά και των εθελοντών που ήταν οι υποψήφιοι της Σχολής Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας και αθλήτριες από το κλιμάκιο Κορασίδων Νοτίου Ελλάδος.

71152965 2416985068408903 4889542510960967680 n