Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Φινάλε στην Κόνιτσα

| Ανάπτυξη

59129537 2447885428589486 4773607642696253440 n
Στο διακλιμακιακό Παγκορασίδων Α’ πήραν μέρος 64 κορίτσια

Ολοκληρώθηκε στην Κόνιτσα το 4ημερο διακλιμακιακό καμπ Παγκορασίδων Α’ με την υποστήριξη του Δήμου Κόνιτσας και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Πήραν μέρος συνολικά 64 κορίτσια από σωματεία όλης της χώρας, ενώ οι προπονήσεις και οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του επιτελείου της ΕΑΠ/ΟΧΕ που απαρτίζονταν από τους προπονητές Παναγιώτη Ιατρουδη, Γιώργο Κρανάκη, Γιάννη Βαρελτζή, Δημήτρη Σκάρλο, Θόδωρο Τογανίδη, Κώστα Κότσιρα, Τέλη Καζαντζίδη, Κυριακή Τριανταφυλλίδου και Σοφία Αμπεριάδου.

Ο συντονιστής της ΕΑΠ Παναγιώτης Ιατρούδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Μετά το διακλιμακιακό των παμπαίδων Α’ στη Νάουσα και το διακλιμακιακό Παγκορασίδων Α’ στην Κόνιτσα, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός διετίας για τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2004-2005. Έχουμε κάνει την αξιολόγηση μας και διαθέτουμε πλέον μία καλή βάση για να παραδώσουμε στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές που θα αναλάβουν να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρέα Παπασπύρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Γιάννης Καραμπίνα για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους. Η Κόνιτσα είναι άλλη μία πόλη που έχουμε ανοίξει στην Ελλάδα και μπορεί να λειτουργεί ως θεσμοθετημένο αναπτυξιακό κέντρο του χάντμπολ».



e-genius.gr ...intelligent web software