Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Φινάλε στο Διακλιμακιακό

| Ανάπτυξη

54279080 271300923765697 3849168489747054592 n
Πήραν μέρος 60 αθλητές από την κατηγορία Παμπαίδων Α’

Στην ηρωική πόλη της Νάουσας πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-11 Μαρτίου το διακλιμακιακό καμπ στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄. Συμμετείχαν συνολικά 60 αθλητές από τις τέσσερις περιφέρειες της Ελλάδας.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας , η Ε.Α.Π ΟΧΕ και η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστούν τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Στυλιανό Δάγγα για την φιλοξενία και την ευγενική χορηγία, την διοίκηση του Κ.Π.Ε και το προσωπικό του δήμου, τις διοικήσεις του Δ.Α.Κ, των Αστικών Λεωφορείων και του Γενικού Νοσοκομείου, το σωματείο Ζαφειράκης, το Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας και το χορηγό Loft Square και τον διατροφολόγο Ευάγγελο Αδαμίδη.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις ανά περιφέρεια-ένωση κυρίως όμως αγώνες μεταξύ των ενώσεων.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Παρασκευή
Εθνικό Κλιμάκιο Δ. Ελλάδος, προπόνηση, (Χατζηπαρασίδης- Δεληχρήστος)
Εθνικό Κλιμάκιο Ν. Ελλάδος, προπόνηση, (Ιατρούδης- Κότσιρας)
Σάββατο: Εθνικό Κλιμάκιο Ν. Ελλάδος, προπόνηση, (Ιατρούδης-Κότσιρας)
Εθνικό Κλιμάκιο Δ. Ελλάδος, προπόνηση, (Χατζηπαρασίδης- Δεληχρήστος)
Εθνικό Κλιμάκιο Α. Ελλάδος, προπόνηση, (Τογανίδης)
Αγώνες Εθνικές UDER15: Ν. Ελλάδος- Δ. Ελλάδος (32-28)
Κυριακή: Αθλητική Διαιτολογία (ομιλητής Β. Αδαμίδης)

Αγώνες:
Β. Ελλάδα – Α. Ελλάδα 40-41
Ν. Ελλάδα- Β. Ελλάδα 29-25
Δ. Ελλάδα- Α. Ελλάδα 38-38
Ν. Ελλάδα-Δ. Ελλάδα 32-21
Β. Ελλάδα- Δ. Ελλάδα 32-28

Την Κυριακή οι αθλητές παρακολούθησαν το Δρώμενο των Γενίτσαρων και της Μπούλας και ήρθαν κοντά με την παράδοση της πόλης της Νάουσας.

Το Διακλιμακιακό Καμπ συντόνισαν οι αναπτυξιακοί προπονητές: Παναγιώτης Ιατρούδης, Θεόδωρος Τογανίδης, Κώστας Κότσιρας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, Χρήστος Δεληχρήστος, Κυριακή Τριανταφυλλίδου, Σοφία Αμπεριάδου, Δημήτρης Μασλαρινός.

Στους αγώνες παρευρέθησαν επίσης οι συντονιστές Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών Νίκος Μάντζος και Χρήστος Τζουβάρας αντίστοιχα, ο ομοσπονδιακός των Παίδων Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιάννης Πηλαλίδης μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Παίδων.

Η Ο.Χ.Ε βράβευσε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της Νάουσας όπου με τη σειρά τους χαιρέτησαν τους αθλητές, τους ευχήθηκαν καλή αθλητική σταδιοδρομία και έδωσαν την υπόσχεση, η πόλη της Νάουσας να γίνει αθλητικός προορισμός για τις Εθνικές Ομάδες Χάντμπολ.

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software