Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η μεγάλη αδελφή είναι εδώ...

| Beach Handball

Στιγμές άκρως τρυφερές και κυρίως οικογενειακές στο περιθώριο ενός θριάμβου

Με το που ολοκληρώθηκε το θρίλερ των shoot-out που σφράγισε τη νίκη της Εθνικής ομάδας γυναικών επί της Δανίας και την επέκταση του αήττητου σερί της στο 6-0, η Νικολίνα Κεπεσίδου έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της, Μάγδας…

«Το ξέρω, έκανα λάθος. Σόρι, αλλά πήγα να το κάνω λίγο… σασπένς» της είπε νιώθοντας τύψεις για το άστοχο σουτ στην πέμπτη εκτέλεση των shoot-out που επιμήκυνε την αγωνία, αλλά όχι για πολύ…

«Είσαι χαζό ρε;» αντέδρασε η Μάγδα και στο επόμενο κλικ οι δυο αδερφές ήταν αγκαλιασμένες και απολάμβαναν τη νίκη.

Το συρτάκι και το τάνγκο

Δεν ήταν μονάχα αγκαλιασμένες και συγκινημένες, αλλά και ακόμη πιο… ιδρωμένες, διότι όταν επήλθε η λύτρωση, με την επιγενόμενη απόκρουση της Μάγδας στο σουτ της Λίνε Κρίστενσεν, όλα τα μέλη της ελληνικής ομάδας άφησαν στην άκρη το μπιτς χάντμπολ και το γύρισαν στο συρτάκι!

Πλάκα πλάκα ο αυριανός προημιτελικός με λάφυρο την είσοδο στη ζώνη των μεταλλίων εκτός από ένα ντέρμπι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ θα είναι και ένας διαγωνισμός χορού…

Συρτάκι εναντίον τάνγκο και όποιος αντέξει!

Déjà vu από τον ημιτελικό στο Καζάν

Στο μεταξύ η ιστορία με τις δυο αδελφές είναι déjà vu από το θριαμβευτικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 στο Καζάν…

«Στον ημιτελικό με την Ισπανία είχα κάνει ένα λάθος στην άμυνα και το διόρθωσε η Μάγδα. Ξέρω ότι πάντοτε θα είναι εκεί για εμένα και για ολόκληρη την ομάδα» είπε η εικοσάχρονη Νικολίνα.

«Συμβαίνουν αυτά. Δεν πίστευα ότι θα αστοχήσει, αλλά ευτυχώς πήρα πίσω το αίμα και για την οικογένεια και για όλη την ομάδα μας» σχολίασε η κατά πέντε έτη πρεσβύτερη, Μάγδα.

Η φανέλα της Μάγδας στην τσάντα της Κερλίδη

Πριν από το.. αίμα, η Μάγδα είχε πάρει πίσω και τη φανέλα της, που την έχασε μέσα στους πανηγυρισμού για τη νίκη επί της Ισπανίας, την Πέμπτη.

Μόλις διαπίστωσε την απώλεια, στις εγκαταστάσεις του Καρτερού έγινε χαμός και η αναζήτηση της χαμένης φανέλας εξελίχθηκε στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, αλλά τζίφος…

Η φανέλα δεν βρέθηκε πουθενά, αλλά όταν η αποστολή επέστρεψε στο ξενοδοχείο, το μυστήριο λύθηκε προς τέρψιν της Κεπεσίδου και όλης της ομάδας: κατά λάθος τη φανέλα την είχε βάλει στην τσάντα της η Ελένη Κερλίδη!

«Μια που έγινε, μια που τελείωσε»

«Αφήνουμε πίσω τον αγώνα με τη Δανία. Μία που έγινε, μία που τελείωσε. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στον προημιτελικό με την Αργεντινή. Βρισκόμαστε στο 6-0, όμως το αυριανό ματς είναι μια άλλη ιστορία. Θα δώσουμε το 1000% της ψυχής μας και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά» σχολίασε η τερματοφύλακας της Εθνικής.



e-genius.gr ...intelligent web software