Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (18η αγωνιστική- Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Νέας Ιωνίας 16:00, ΟΦΝ Ιωνίας- Αναγέννηση Άρτας
https://www.youtube.com/watch?v=nIGPnAROgg8
(Τόλιος- Φωκίτης, Μίγκας)

Η Νέα Ιωνία είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα απέναντι στην Άρτα, η οποία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση και κρατάει την 4η θέση στα χέρια της, αν δεν κερδίσει το Πανόραμα τον ΠΑΟΚ.
Οι γηπεδούχοι έχουν «4 στα 4» φέτος απέναντι στην Άρτα, δύο εντός έδρας νίκες 34-20 και 26-23 στο EHF European Cup, 33-29 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και 38-25 στον ημιτελικό του Κυπέλλου.
Αν δεν αλλάξει κάτι στη σειρά κατάταξης, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στα πλέι οφ (1-4) την ερχόμενη Τετάρτη στη Νέα Ιωνία.

Πανοράματος 16:00, ΑΕΠ Πανόραμα- ΠΑΟΚ Mateco
https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw
(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Δελόγλου)

Ο ΠΑΟΚ είναι σαφέστατα το φαβορί της αναμέτρησης, έχοντας ωστόσο εξασφαλίσει τη 2η θέση, ενώ μαθηματικά δεν έχει ελπίδες για την πρωτιά που ανήκει στη Νέα Ιωνία.
Το Πανόραμα αν κάνει την έκπληξη και κερδίσει (και χάσει η Άρτα από τη Νέα Ιωνία), θα πάρει την 4η θέση αντί της Άρτας και θα παίξει στα πλέι οφ, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Πάντως σε κάθε περίπτωση η χρονιά είναι πετυχημένη για τις γηπεδούχες με συμμετοχή στο Final Four του Κυπέλλου και την 5η εξασφαλισμένη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Γ. Χαλκίδης 16:00, ΑΟΔ Κορυδαλλού- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Σκλαβενίτης- Δρακόπουλος, Προδρομίδης)

Ανώτερη ομάδα η Πυλαία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της νίκης που θα της δώσει και μαθηματικά την 3η θέση στην Α1 Γυναικών, απέναντι στον Κορυδαλλό που θα παίξει για τελευταία φορά στη μεγάλη κατηγορία.

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΕΚ- ΓΑΣ Καματερού
(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Αντωνόπουλος)

Φινάλε και για την ΑΕΚ και τον ΓΑΣ Καματερού στη φετινή σεζόν. Ο ΓΑΣ Καματερού κρατάει την 6η θέση στα χέρια του έχοντας διαφορά 2 πόντων από την Ένωση (14 έναντι 12) και θα την κατακτήσει και μαθηματικά με νίκη, ισοπαλία, ακόμα και με ήττα με 7 γκολ. Η ΑΕΚ που είχε χάσει 27-19 στον α’ γύρο, θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά και αν καταφέρει να διεκδικήσει και την 6η θέση με διαφορά 8 γκολ και άνω.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Βύρωνα 16:00, Αθηναϊκός- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

Το απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Βύρωνα και είναι αυτό που θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 6 πόντους, ο Αθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και χρειάζεται νίκη έστω και με ένα γκολ για να πάρει την 8η θέση που οδηγεί στη σωτηρία. Ο Μέγας Αλέξανδρος παίζει για δύο αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία, αφού έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, λόγω της νίκης του με 8 γκολ στον Α’ γύρο.

*Οι αγώνες που υπάρχει κοινό βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ, όπως συνέβη με την τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.



e-genius.gr ...intelligent web software