Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (17η αγωνιστική- Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Σπίτι του Χάντμπολ 15:00, ΠΑΟΚ- ΑΟΔ Κορυδαλλού
https://www.youtube.com/watch?v=KFcAqk-5iLg
(Γκόγκας- Βιολιτζής, Δημόλας)

Επιστροφή στην ενεργό δράση στην Α1 Γυναικών για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.
Ο Κυπελλούχος και κάτοχος του Σουπερ Καπ ΠΑΟΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην υποβιβασμένη ομάδα του ΑΟΔ Κορυδαλλού.
Γωγώ Κουλούρη (περιφερειακή ΠΑΟΚ): «Μετά την μικρή διακοπή του πρωταθλήματος, επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση απέναντι στην ομάδα του Κορυδαλλού. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους δύο βαθμούς, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ».

Καματερού 18:00, ΓΑΣ Καματερού- ΟΦΝ Ιωνίας
https://www.youtube.com/watch?v=_312V6Bv1HI
(Χρόνης- Δρακόπουλος, Προδρομίδης)

Η Νέα Ιωνία είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού. Οι φιλοξενούμενες με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την 1η θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- ΑΕΠ Πανόραμα
(Γράψας- Κυριακού, Γκόλια)

Σπουδαίο ματς στα Γιαννιτσά με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως για τους γηπεδούχους που καίγονται για τη νίκη που μπορεί να σημάνει και την παραμονή στην κατηγορία.
Το Πανόραμα ακόμα διεκδικεί -αν και με λίγες πιθανότητες- την 4αδα των πλέι οφ, έχοντας εξασφαλίσει την 5η ευρωπαϊκή θέση.

ΔΑΚ Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- Αθηναϊκός
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Αγγελίδης)

Ο Αθηναϊκός μετά τη μεγάλη νίκη στην έδρα του Καματερού, κρατάει την τύχη στα χέρια του για την παραμονή στην κατηγορία, αφού υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ενώ απέναντι στην Άρτα θα ψάξει την έκπληξη.
Η Αναγέννηση είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την 4αδα.

 



e-genius.gr ...intelligent web software