Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (16η αγωνιστική-Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ΟΑΚΑ 14:00, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ
https://www.youtube.com/watch?v=z2FPqLoMP4Y
(Σκλαβενίτης- Ψύλλος, Προδρομίδης)

Ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ φυσικά να είναι πάντα το μεγάλο φαβορί στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετική ιστορία και στόχους στο γυναικείο χάντμπολ.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις νίκες επικρατώντας στο μεγάλο ντέρμπι της Νέας Ιωνίας και θέλει να συνεχίσει με νίκες έως το φινάλε, προετοιμαζόμενος παράλληλα για τα πλέι οφ.
Στην 7η θέση της Α1 Γυναικών έχει παγιωθεί η ΑΕΚ, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά την ήττα της από το Πανόραμα εντός έδρας.
Χαρά Κατσίκα (αρχηγός ΑΕΚ): «Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν. Γνωρίζουμε την δυναμική του ΠΑΟΚ, εμείς ωστόσο από την μεριά μας έχουμε δουλέψει σωστά και σοβαρά και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».
Άννα Βράνσιτς (δεξιά εξτρέμ ΠΑΟΚ): «Μετά τη νίκη της Τετάρτης επί της Νέας Ιωνίας, πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ. Χρειάζεται να είμαστε προσηλωμένες στο αμυντικό κομμάτι, καθώς αν δείξουμε καλό πρόσωπο στην άμυνα, θα έχουμε την αντίστοιχη διάθεση και στην επίθεση. Αντιμετωπίζοντας κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα, και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, θα πετύχουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΑΚ Άρτας 17:30, Αναγέννηση Άρτας- ΓΑΣ Καματερού
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Αγγελίδης)

Δύο εντός έδρας νίκες με Καματερό και Αθηναϊκό χρειάζεται ουσιαστικά η Αναγέννηση Άρτας για να κλειδώσει την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, δεδομένου πως στην αυλαία του πρωταθλήματος θα έχει δύσκολο ματς με τη Νέα Ιωνία, ενώ το Πανόραμα που βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω θα παίξει με τον ΠΑΟΚ.
Ο ΓΑΣ Καματερού από την άλλη πλευρά έχει κάνει υπερπροσπάθεια φέτος και διεκδίκησε για μεγάλο διάστημα 4αδα και 5αδα. Με πολύ δύσκολο πρόγραμμα έως το φινάλε εκτός απροόπτου θα καταλάβει την 6η τιμητικότατη θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά σε όποια ομάδα τον υποτιμήσει.

Γ. Χαλκίδης 18:00, ΑΟΔ Κορυδαλλού- Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(Μπράμου- Δρακόπουλος, Προδρομίδης)

Παιχνίδι must-win για τον Μέγα Αλέξανδρο στον Κορυδαλλό για την υπόθεση παραμονή. Οι φιλοξενούμενες μαζί με τον Αθηναϊκό θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη πόντο πόντο, ενώ ο Κορυδαλλός αν ηττηθεί αύριο υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Α2 Γυναικών.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024
Α1 Γυναικών (16η αγωνιστική)
ΔΒ Βύρωνα 16:00, Αθηναϊκός- ΑΕΠ Πανόραμα
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

Ο Αθηναϊκός γνωρίζοντας ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι το φαβορί κόντρα στον Κορυδαλλό θα ψάξει για την έκπληξη κόντρα στο Πανόραμα που κρατάει στα χέρια του την 5αδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ διεκδικεί και την 4αδα, παρότι η Άρτα έχει το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Ο Αθηναϊκός είναι ξεκάθαρο πως εκτός από την απαιτούμενη νίκη εντός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο θα χρειαστεί πιθανότατα να πάρει και ένα ακόμα αποτέλεσμα για να παραμείνει στην Α1.

Νέας Ιωνίας 16:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΣΧ Πυλαίας
https://www.youtube.com/watch?v=2jSNjShlhdc
(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Προδρομίδης)

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΝ Ιωνίας κρατάει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα χέρια του και κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με ήττα δεν κινδυνεύουν να χάσουν την 3η θέση αφού έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση της ισοβαθμίας με την Άρτα και ένα βατό πρόγραμμα με ΑΕΚ και Κορυδαλλό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

 



e-genius.gr ...intelligent web software