Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (14η αγωνιστική- Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΔΑΚ Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ Mateco
(Πατιός- Πήτας, Μπουγιάκας)

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών στα Μελίσσια ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Άρτας, έχοντας ως στόχο να παραμείνει σε απόσταση δύο βαθμών από τη Νέα Ιωνία, την οποία θα υποδεχθεί την Τετάρτη σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Άρτας από την άλλη πλευρά θέλει να διατηρηθεί στην τετράδα των πλέι οφ και αν τα καταφέρει να κατακτήσει την 3η θέση, την οποία και διεκδικεί με την Πυλαία.

Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΣΧ Πυλαίας
https://www.youtube.com/watch?v=b1s-Awbu1D4
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Αντωνόπουλος)

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Καματερό με την τοπική ομάδα να συνεχίζει να διεκδικεί τετράδα και ευρωπαϊκό εισιτήριο και μία νίκη επί της Πυλαίας θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες της.
Η Πυλαία κρατάει την 3η θέση στα χέρια της, έχοντας και εντός έδρας ματς με την Άρτα, αλλά σαφέστατα θα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τίποτα με το Πανόραμα επίσης να βρίσκεται κοντά.

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΕΠ Πανόραμα
https://www.youtube.com/watch?v=AuPXYa6Kfi4
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Ανταλής)

Η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Αν και είναι το αουτσάιντερ η Ένωση μπορεί με εντός έδρας νίκες επί Πανοράματος και Καματερού να διεκδικήσει ακόμα και την 5αδα, καθώς με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μπορεί να τα χτυπήσει στα ίσια.
Το Πανόραμα έκανε ένα πολύ καλό φάιναλ φορ, χάνοντας αλλά με ψηλά το κεφάλι από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Δείχνει σε καλή κατάσταση και φυσικά το ματς κρύβει παγίδες και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για τετράδα και πεντάδα δεν πρέπει να απολέσει βαθμούς.

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
https://www.youtube.com/watch?v=hpzkhg1sQnI
(Παπαματθαίου- Τόλιος, Τσάκωνας)

Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στο αυριανό ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών είναι ο ΟΦΝ Ιωνίας, καθώς οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά και εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Βύρωνα 17:00, Αθηναϊκός- ΑΟΔ Κορυδαλλού
(Γερουλανος- Ψύλλος, Προδρομίδης)

Στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός έχει την υποχρέωση να κερδίσει τον ΑΟΔ Κορυδαλλού που δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να παίξει 4 τελικούς με Καματερό (Ε), Πανόραμα (Μ), Άρτα (Ε) και Μέγα Αλέξανδρο (Μ) που θα κρίνουν όλη τη χρονιά και την παραμονή ή όχι στη μεγάλη κατηγορία.



e-genius.gr ...intelligent web software