Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (13η αγωνιστική- Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Αθηναϊκός
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σαμαράς)
https://www.youtube.com/watch?v=oJNZrab3x00

Η Πυλαία μετά την εντός έδρας ήττα από το Πανόραμα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, ειδικότερα στην έδρα της από ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία. Ειδικότερα κόντρα στον Αθηναϊκό οι γηπεδούχες είναι το ακλόνητο φαβορί με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΟΦΝ Ιωνίας
(Γράψας- Κυριακού, Μιχαηηλίδης- Αποστολίδης)
https://www.youtube.com/watch?v=zt49hsdgMns

Μεγάλο ματς στο Πανόραμα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Νέα Ιωνία. Η ομάδα του Πανοράματος έχει μπει καλά στο 2024 με κάποιες μεγάλες νίκες επί της Πυλαίας και της Άρτας εκτός έδρας, αλλά και μία σκληρή ήττα από το Καματερό. Οι φιλοξενούμενες είναι το φαβορί, αλλά το Πανόραμα έχει δείξει ότι στη μέρα του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- Αναγέννηση Άρτας
(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Σίσκου)
https://www.youtube.com/watch?v=i-Z_jS8TJbc

Ενδιαφέρον παιχνίδι στα Γιαννιτσά με τον Μέγα Αλέξανδρο να ψάχνει τους βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία και την Άρτα να θέλει τη νίκη για να κρατηθεί στην τετράδα, καθώς τόσο το Πανόραμα, όσο και το Καματερό βρίσκονται σε… απόσταση αναπνοής, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας.

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ Mateco- ΓΑΣ Καματερού
(Γράψας- Τορνικίδης, Γκόλια)
https://www.youtube.com/watch?v=0zRlQi5DSiM 

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη κόντρα στο Καματερό που έχει δείξει μαχητικό πρόσωπο και πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν.

Γ. Χαλκίδης 16:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΑΕΚ
(Παπαματθαίου- Λεφάκης, Τσάκωνας)

Χωρίς άγχος και απελευθερωμένη μετά τη νίκη επί του Αθηναϊκού είναι πλέον η ΑΕΚ που έχει μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Κορυδαλλό να φτάσει τους 10 πόντους στην Α1 Γυναικών.



e-genius.gr ...intelligent web software