Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (12η αγωνιστική- Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024
Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Ανταλής)
https://www.youtube.com/watch?v=poQYJsT0yxU

Σημαντικό παιχνίδι στο Καματερό με την τοπική ομάδα να βρίσκεται σε φόρμα μετά και το σπουδαίο διπλό στο Πανόραμα. Οι γηπεδούχες έχουν ελπίδες ακόμα και για 4αδα αν συνεχίσουν να κερδίζουν και να κάνουν εκπλήξεις. Ο Μέγας Αλέξανδρος ουσιαστικά ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία.

Σπίτι του Χάντμπολ 20:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ
(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Μεϊμαρίδης- Αποστολίδης)
https://www.youtube.com/watch?v=4z9oFa5j2u8

Στο κλασικό ντέρμπι της Μίκρας ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση και είναι φαβορί απέναντι στην Πυλαία, η οποία δεν έχει πάντως εξασφαλίσει την τετράδα και χρειάζεται τους βαθμούς.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024
Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΠ Πανόραμα
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Αγγελίδης)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας ματς στην Άρτα με την Αναγέννηση να υποδέχεται το Πανόραμα με φόντο την τετράδα των πλέι οφ. Αν η Άρτα επικρατήσει ουσιαστικά θα κλειδώσει την παρουσία της στην τετράδα, ενώ το Πανόραμα ψάχνει να… ρεφάρει το κακό αποτέλεσμα κόντρα στο Καματερό.

Νέας Ιωνίας 16:30, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
(Καρυδάκης- Δρακόπουλος, Προδρομίδης)

Το απόλυτο φαβορί για την νίκη είναι ο ΟΦΝ Ιωνίας απέναντι στον Κορυδαλλό. Οι γηπεδούχες έχουν 11/11 και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Βύρωνα 17:00, Αθηναϊκός- ΑΕΚ
(Κινατζίδης- Μπράμου, Αντωνόπουλος)

Σημαντικό ματς στο Βύρωνα με τον Αθηναϊκό να «καίγεται» για τους βαθμούς της παραμονής απέναντι στην ΑΕΚ που στα τελευταία παιχνίδια παρά τις ήττες έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα. Ο Αθηναϊκός αν καταφέρει να κερδίσει αυτό το ματς όχι μόνο θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία, αλλά θα βάλει σε κίνδυνο και την ΑΕΚ η οποία έχει δύσκολο β’ γύρο.



e-genius.gr ...intelligent web software