Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (11η αγωνιστική- Pregame)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024
Σπίτι του Χάντμπολ 15:00, ΠΑΟΚ Mateco- Aθηναϊκός
(Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Μίχος)
https://www.youtube.com/watch?v=XWCdbNlJNCc

H πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αθηναϊκό θα διεξαχθεί αύριο για το πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα. Ο Αθηναϊκός που έως ως στόχο την παραμονή θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και να τεστάρει τις δυνάμεις του ενόψει των αγώνων με ομάδες του ίδιου βεληνεκούς.

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΓΑΣ Καματερού
(Γράψας- Κυριακού, Αποστολίδης)
https://www.youtube.com/watch?v=0JDxIF_0RKU

Σε εξαιρετική φόρμα το Πανόραμα μετά από δύο σπουδαίες νίκες επί της Πυλαίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο υποδέχεται το Καματερό σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την 5η ευρωπαϊκή θέση. Οι γηπεδούχοι που είχαν κερδίσει και στον Α΄ γύρο εκτός έδρας έχουν τον πρώτο λόγο και θέλουν να «κλειδώσουν» την 5αδα, ενώ διεκδικούν με αξιώσεις και την είσοδο στα πλέι οφ.
Η πάντα μαχητική ομάδα του Καματερού θα κάνει την προσπάθεια της, έχοντας ήδη μια πετυχημένη σεζόν με 10 πόντους και εξασφαλισμένη την 6η θέση της βαθμολογίας.

Γ. Χαλκίδης 18:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- Αναγέννηση Άρτας
(Παπαματθαίου- Μπράμου, Ανταλής)

Χωρίς βαθμό, αλλά και ουσιαστικές ελπίδες για την παραμονή ο Κορυδαλλός θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Άρτας με τις φιλοξενούμενες να είναι το φαβορί. Η ομάδα της Άρτας δεν έχει περιθώρια για απώλειες καθώς η νίκη του Πανοράματος επί της Πυλαίας έχει περιπλέξει την κατάσταση και η 4αδα είναι ανοιχτή.

ΟΑΚΑ 19:00, ΑΕΚ- ΟΦΝ Ιωνίας
(Καρυδάκης- Δρακόπουλος, Προδρομίδης)

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΟΦΝ Ιωνίας θέλει να συνεχίσει την νικηφόρα και αήττητη πορεία του στην Α1 Γυναικών απέναντι στην ΑΕΚ που με νέο τεχνικό τον Βύρωνα Παπαδόπουλο έδειξε καλά στοιχεία στην Άρτα και θα προσπαθήσει να έχει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024
Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης, Σίσκου)

Μεγάλο ματς στα Γιαννιτσά με τις γηπεδούχες να είναι έτοιμες να αδράξουν την οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί απέναντι στην… πληγωμένη Πυλαία που προέρχεται από δύο σκληρές ήττες από το Πανόραμα. Η Πυλαία θεωρητικά είναι το φαβορί και αν δεν θέλει να τεθεί σε κίνδυνο η θέση της στα πλέι οφ πρέπει να φύγει με το διπλό απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο που θα δώσει μάχη για ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα αν το πάρει θα τον κρατήσει στην κατηγορία.

Κύπελλο Γυναικών (προημιτελικά)
Σπίτι του Χάντμπολ 15:00, ΠΑΟΚ Mateco- Αθηναϊκός
(Θεοδοσίου- Βιολιτζής, Δημόλας)

https://www.youtube.com/watch?v=4LzLB06nrzw

Το δεύτερο ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αθηναϊκό για το Κύπελλο Γυναικών θα αναδείξει την ομάδα που αγωνιστεί στο Final Four με τις γηπεδούχες φυσικά να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της πρόκρισης.



e-genius.gr ...intelligent web software