Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (9η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

Με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο Α’ γύρος και στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
Μετά από το Σαββατοκύριακο κάποιες ομάδες έχουν ακόμα μία αγωνιστική υποχρέωση, στον Α’ γύρο του Κυπέλλου Γυναικών την Τετάρτη 20/12, πριν τη μεγάλη διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
Σπίτι του Χάντμπολ 15:30, ΠΑΟΚ Mateco- ΑΕΠ Πανόραμα
(Νάσκος- Χαρίτσος, Σαμαράς)
https://www.youtube.com/watch?v=ChhuyNF183I

Φαβορί του αγώνα είναι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ που έχει μία ήττα στο πρωτάθλημα από τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας που εξάλλου είναι και η βασική ανταγωνίστρια του για τους εγχώριους τίτλους.
Το Πανόραμα διανύει καλή σεζόν και φαίνεται πως από νωρίς έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, ενώ θα τα δώσει όλα για την 4αδα που οδηγεί στα πλέι οφ, έχοντας ως κύρια αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
(Νάσκος- Χαρίτσος, Γκόλια)
https://www.youtube.com/watch?v=VIIro8BRbGU

H Πυλαία θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν με νίκη απέναντι στον Κορυδαλλό, έχοντας ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στο ματς.
Η ομάδα του Γιώργου Βακάλη μόνο ευχαριστημένη θα πρέπει να είναι από την μέχρι τώρα πορεία της, αφού όχι μόνο έχει σοβαρό προβάδισμα για την 3η θέση, αλλά βρίσκεται ήδη και στους «16» του European Cup.
O Kορυδαλλός παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς και θα προσπαθήσει να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- Αθηναϊκός
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Παρτεμιάν)
Πολύ μεγάλο ματς στα Γιαννιτσά με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν από δύο πόντους και η νικήτρια θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για τη σωτηρία, ειδικά αν αυτός είναι ο Αθηναϊκός που στο β’ γύρο θα έχει εντός έδρας τόσο τον κυριακάτικο αντίπαλο του, όσο και τον Κορυδαλλό.

Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- ΟΦΝ Ιωνίας
(Τσιάνας- Αγγελίδης, Σίσκου)
Ντέρμπι στην Άρτα με την Αναγέννηση να προέρχεται από 3 σερί νίκες και τη Νέα Ιωνία να είναι πρωτοπόρος, αήττητη και ήδη πρωταθλήτρια χειμώνα στην Α1 Γυναικών.
Οι φιλοξενούμενες βάσει δυναμικότητας έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά σαφέστατα κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει τη… βαριά φανέλα της Άρτας.

Καματερού 18:00, ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΚ
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Ανταλής)
Σημαντικό παιχνίδι στο Καματερό με τον τοπικό ΓΑΣ να υποδέχεται την ΑΕΚ.
Οι γηπεδούχες έχουν 6 πόντους, τους οποίους έχουν κερδίσει εκτός έδρας απέναντι στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, αλλά εντός έδρας δεν έχουν βαθμό!
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχει κατακτήσει τους 6 πόντους της εντός έδρας και εκτός δεν έχει ούτε ισοπαλία!
Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, δηλαδή ούτε θα κινδυνέψουν, αλλά πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.



e-genius.gr ...intelligent web software