Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (8η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

Μια στροφή πριν το φινάλε του Α’ γύρου στην Α1 Γυναικών θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική. Η ιδιαιτερότητα σε αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ότι ΑΕΚ και Αναγέννηση Άρτας θα αγωνιστούν θα δώσουν από δύο αγώνες, αφού εμβόλιμα προστέθηκε η μεταξύ τους εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, λόγω της αναστολής λειτουργίας του ΟΑΚΑ.
Το ΣΚ αυτό ήταν βολικό για την προσθήκη της εξ’ αναβολής αναμέτρησης αφού τόσο η ΑΕΚ θα έχει δύο αγώνες εντός έδρας, αλλά και η Άρτα δύο ματς στην Αθήνα.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Α1 Γυναικών (1η αγωνιστικής- εξ’ αναβολής)
ΟΑΚΑ 15:00, ΑΕΚ- Αναγέννηση Άρτας –κεκλεισμένων των θυρών-
https://www.youtube.com/watch?v=KuI5G1TFQy0
Δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια για την ΑΕΚ μέσα σε δύο μέρες, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Άρτα, ενώ δεν πρέπει να μην υπολογιστεί ότι και στην αυλαία του Α’ γύρου θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Καματερού.
Η συγκομιδή σε αυτά τα τρία παιχνίδια θα καταδείξουν αν η ΑΕΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ και στην Ευρώπη (πρώτη 5αδα) ή αν θα περιοριστεί στις θέσεις 6-7.
Η ομάδα της Άρτας διαθέτει έμπειρες αθλήτριες και θεωρητικά είναι το φαβορί για μία θέση στα πλέι οφ, έχοντας όμως κερδίσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες.

Α1 Γυναικών (8η αγωνιστική)
Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
https://www.youtube.com/watch?v=Y254_cpw_Qc
Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει το Πανόραμα που σαφέστατα είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο. Οι γηπεδούχες έχουν καλό ρόστερ και δείχνουν ικανές να παίξουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ή στη χειρότερη περίπτωση να πάρουν και φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η ομάδα των Γιαννιτσών κέρδισε τον Κορυδαλλό και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΓΑΣ Καματερού
Αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα με το Καματερό είναι η Νέα Ιωνία. Οι Κυπελλούχες Ελλάδος με νίκη θα στεφθούν πρωταθλήτριες χειμώνα και θα πάνε με καλή ψυχολογία στην έδρα της Άρτας για το φινάλε του Α’ γύρου.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Α1 Γυναικών (8η αγωνιστική)
Γ. Χαλκίδης 15:30, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΠΑΟΚ Mateco
Ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα στον Κορυδαλλό είναι ο ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από τη γηπεδούχο ομάδα που είναι ουραγός χωρίς βαθμούς και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διατηρηθεί και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Βύρωνας 16:00, Αθηναϊκός- Αναγέννηση Άρτας
Με τη διαχείριση της κούρασης να είναι σημαντικό στοιχείο η Αναγέννηση Άρτας θα φιλοξενηθεί στο Βύρωνα από τον Αθηναϊκό που με τη σειρά του θέλει να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να κάνει την έκπληξη που ενδεχομένως να του δώσει και ένα τεράστιο αβαντάζ για τη σωτηρία.

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
https://www.youtube.com/watch?v=Zlnp34-Or_Y
Δεύτερο ντέρμπι σε ένα 24ωορο για την ΑΕΚ που θα υποδεχθεί την δυνατή Πυλαία που έχει τον πρώτο λόγο βάσει αγωνιστικής κατάστασης, αλλά και βαθμολογίας.
Η Ένωση που όπως και η Άρτα καλείται να διαχωριστεί την κόπωση θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας που και φέτος είναι ανταγωνιστική και μάλιστα συνεχίζει και στην Ευρώπη στους «16» του European Cup.



e-genius.gr ...intelligent web software