Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (7η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- Αναγέννηση Άρτας
https://www.youtube.com/watch?v=GgXkEs2ucgQ
Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καματερό με τον ΓΑΣΚ και την Αναγέννηση Άρτας να βρίσκονται ισόβαθμοι (μαζί με Πανόραμα και ΑΕΚ) στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων αυτών ομάδων δεν θα κρίνουν απλώς την 4η θέση των πλέι οφ, αλλά και την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΟΦΝ Ιωνίας
https://www.youtube.com/watch?v=gjKxPX8z7kE
Μεγάλο ματς στη Θεσσαλονίκη και δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για τη Νέα Ιωνία, η οποία μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ που την έφερε στην κορυφή της Α1 Γυναικών καλείται να περάσει και το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Πυλαίας.
Οι γηπεδούχες βρίσκονται σε καλή κατάσταση αφού προέρχονται από μεγάλο διπλό στην Άρτα και από ευρωπαϊκή πρόκριση που έχει δώσει στην ομάδα άλλη ψυχολογία.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Σπίτι του Χάντμπολ 14:00, ΠΑΟΚ Mateco- ΑΕΚ
Ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ σαφέστατα να είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ΑΕΚ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τη Νέα Ιωνία, ενώ η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να έχει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο που θα την βοηθήσει να βρει ρυθμό ενόψει και των επόμενων αγώνων που θα είναι περισσότερο μέσα στους στόχους της.

Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
Σπουδαίο ματς στα Γιαννιτσά με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμα πόντο και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.  Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι η ομάδα που θα χάσει θα είναι  Νο1 φαβορί για την Α2 Γυναικών δεδομένου πως και ο Αθηναϊκός που βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ των ομάδων έχει ήδη 2 πόντους και φαίνεται ότι έχει πιο ποιοτικό ρόστερ. 

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- Αθηναϊκός
Το Πανόραμα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Αθηναϊκό στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την 7η αγωνιστική.
Εντός έδρας το Πανόραμα δείχνει καλή εικόνα και θέλει να εκμεταλλευτεί ότι θα χαθούν βαθμοί στον αγώνα Καματερό- Άρτα, αλλά και ένα το δύσκολο ματς της ΑΕΚ, προκειμένου να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Ο Αθηναϊκός έχει πάρει προβάδισμα σε σχέση με Κορυδαλλό και Μέγα Αλέξανδρο για την παραμονή, ωστόσο η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να μαζέψει και άλλους βαθμούς

 



e-genius.gr ...intelligent web software