Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (6η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ Mateco
https://www.youtube.com/watch?v=ls86ygQjDdg
To απόλυτο ντέρμπι του γυναικείου χάντμπολ την τελευταία δεκαετία δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. ΟΦΝ Ιωνίας και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν με στόχο την πρώτη θέση και τη διατήρηση του αήττητου, αφού είναι και οι μοναδικές ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν το 5Χ5.

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝ Ιωνίας): «Νομίζω πως και εμείς και ο ΠΑΟΚ περιμένουμε μέσα στη χρονιά τα παιχνίδια μεταξύ μας γιατί πάντα είναι αμφίρροπα και δυνατά. Και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους οπότε αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και στα λιγότερα τεχνικά λάθη. Έχουμε παίξει και οι δύο ομάδες και Ευρωπαϊκά και εγχώρια παιχνίδια οπότε θα παρουσιαστούμε καλύτερες από το παιχνίδι του σούπερ καπ. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε δυνατή έδρα και για να μας κερδίσει αντίπαλος στο γήπεδο μας πρέπει να παλέψει πάρα πολύ».

Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Έρχεται ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αήττητες, και κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο συνήθως πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι άμυνες των δύο ομάδων. Έτσι, στο αυριανό παιχνίδι οι άμυνες των δύο ομάδων και η αποφασιστικότητα, θα κρίνουν τον τελικό νικητή. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και κατεβαίνουμε στην Αθήνα, με στόχο να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι».

Γ. Χαλκίδης 18:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΑΕΠ Πανόραμα
Στη Νίκαια ο Κορυδαλλός θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο Πανόραμα που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και έχει τον τίτλο του φαβορί.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023
Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ η Αναγέννηση Άρτας θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς απέναντι στην ανεβασμένη Πυλαία που αναρριχήθηκε στην 3η θέση και προέρχεται από σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκριση.

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών –κεκλεισμένων των θυρών-
Η ήττα από το Πανόραμα κράτησε την ΑΕΚ χαμηλά στη βαθμολογία της Α1 Γυναικών. Η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ειδικά στην έδρα της και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος με τη σειρά του ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Βύρωνα 19:00, Αθηναϊκός- ΓΑΣ Καματερού
Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βύρωνα ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Καματερό, δύο ομάδες που φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά.
Ο Αθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Κορυδαλλό και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ το Καματερό έχει ήδη 4 πόντους και σαφέστατα έχει μεγαλύτερη εμπειρία τα τελευταία χρόνια από τέτοια παιχνίδια.

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software