Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (5η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

 

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
Σπίτι του Χάντμπολ 15:30, ΠΑΟΚ Mateco- Αναγέννηση Άρτας
https://www.youtube.com/@ACPAOKTV/streams

Δύο αήττητες ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο και η ομάδα της Άρτας θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε : «Παίζουμε κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, μία ομάδα η οποία είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και απαρτίζεται από έμπειρες αθλήτριες. Στόχος για εμάς είναι να κάνουμε το 5Χ5, καθώς η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Χρειαζόμαστε σίγουρα να βγάλουμε αρκετή ενέργεια στο αμυντικό μας κομμάτι, προσήλωση και πειθαρχία στο πλάνο το οποίο έχουμε στήσει, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Από κει και πέρα, θέλουμε φυσικά και την ενίσχυση από τον κόσμο μας, να είναι δίπλα μας, και να μας στηρίξει σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε, κάθε εβδομάδα».

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΑΕΚ
https://www.youtube.com/watch?v=3Sb6tac5mig

Μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Πανοράματος να φιλοξενεί την ΑΕΚ.
Το Πανόραμα έχει μόλις μία νίκη έως τώρα και ειδικότερα εντός έδρας έχει 0/2, ενώ η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της επικρατώντας Αθηναϊκού και Κορυδαλλού.

Γ. Χαλκίδης 19:30, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- Αθηναϊκός
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στη Νίκαια. Κορυδαλλός και Αθηναϊκός δύο ομάδες -που ακόμα δεν έχουν βαθμούς- θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία θα αναμετρηθούν και η ομάδα που θα πάρει τους δύο πόντους θα αποκτήσει πλεονέκτημα παραμονής.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023
Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- ΟΦΝ Ιωνίας
Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά με τη Νέα Ιωνία να θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στην Α1 Γυναικών απέναντι στις γηπεδούχες που ακόμα ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς της σεζόν.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Καματερού
Η ομάδα της Πυλαίας μετά τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει το Σαββατοκύριακο (14:00) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με τη Ρούνταρ (Μαυροβούνιο) για τον 3ο γύρο του ΕHF European Cup, θα πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα αφού θα αντιμετωπίσει το μαχητικό Καματερό.



e-genius.gr ...intelligent web software