Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (4η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Α1 Γυναικών

 

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
Καματερού 16:00, ΓΑΣ Καματερού- ΠΑΟΚ Mateco
https://www.youtube.com/watch?v=gbg1_0c023E
Από την Αττική και το Καματερό θα αρχίσει η 4η αγωνιστική της A1 Γυναικών με τον τοπικό ΓΑΣ να υποδέχεται τον Πρωταθλητή και κάτοχο του Σούπερ Καπ ΠΑΟΚ.
Oι φιλοξενούμενοι είναι το ακλόνητο φαβορί, απέναντι πάντως σε μία ομάδα που έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με δύο εκτός έδρας νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Έρικα Ζενέλι (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Η σεζόν έχει ξεκινήσει με την ομάδα να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο, παίζοντας δυνατά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κατακτώντας το Σούπερ Καπ, και ξεκινώντας το πρωτάθλημα με πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτό το σερί θέλουμε να διατηρήσουμε και το Σάββατο με το Καματερό. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, παρόλα αυτά η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, για να συνεχίσει με μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
ΔΑΚ Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
https://www.youtube.com/@arttvchannel9493/streams
Στην Άρτα η γηπεδούχος Αναγέννηση φιλοδοξεί να κάνει το «τρία στα τρία» απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο. Η πάλαι ποτέ αυτοκράτειρα του γυναικείου χάντμπολ έχει σαφώς τον πρώτο λόγο απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα των Γιαννιτσών που ψάχνει ακόμα τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση της πρεμιέρας ΑΕΚ- Αναγέννηση Άρτας η οποία είχε αναβληθεί ορίστηκε για τις 10/12.

ΔΓ Βύρωνα 16:00, Αθηναϊκός- ΑΕΣΧ Πυλαίας
https://www.youtube.com/@athinaikoshandball7433/streams
Σημαντικό παιχνίδι στο Βύρωνα με τον Αθηναϊκό να υποδέχεται την Πυλαία.
Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε Ιωνία, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ συνεχίζουν και στην Ευρώπη όπου θα υποδεχθούν τη Ρούνταρ (Μαυροβούνιο)σε δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
https://www.youtube.com/@AEKAthleticClub/streams
Με διαφορετική ψυχολογία συνεχίζει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ μετά την επανέναρξη της αίθουσας «Γ. Κασιμάτη» του ΟΑΚΑ, αλλά και την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Αθηναϊκό. Στην έδρα της έχει την ευκαιρία να πάρει άλλους δύο πόντους απέναντι στην ομάδα του Κορυδαλλού που έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έως τώρα.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΠ Πανόραμα
Στη Νέα Ιωνία θα ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική αφού ο ΟΦΝ Ιωνίας μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων θα υποδεχθεί το Πανόραμα με στόχο να συνεχίσει το απόλυτο στην Α1 Γυναικών.



e-genius.gr ...intelligent web software