Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 γυναικών: Η προαναγγελία της 17ης αγωνιστικής

| Α1 Γυναικών

Η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
ΑΕΠ Πανόραμα - Ορφέας Σουρωτής
Γήπεδο: Πανοράματος
Ώρα: 16:30
Διαιτητές: Παπούλιας - Τορνικίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@panorama-aep/streams
Το Πανόραμα θέλει τη νίκη στην προσπάθεια να εξαντλήσει τα περιθώρια για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ενώ ο Ορφέας Σουρωτής θα δώσει υπέρ πάντων αγώνα έστω για έναν βαθμό που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι του Κορυδαλλού για την παραμονή στην κατηγορία.
Σε κάθε περίπτωση φαβορί είναι οι γηπεδούχες, που στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει με 27-34.

 ΟΦ Νέας Ιωνίας - ΓΑΣ Καματερού
Γήπεδο: Νέας Ιωνίας
Ώρα: 16:45
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης - Λεφάκης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=c6enWAy0PCg
Και αυτή η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί, που δεν είναι άλλο από την αήττητη πρωτοπόρο Νέα Ιωνία. Ο Κώστας Μπούνας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κυπελλούχου Ελλάδος, που με την κατάκτηση ενός βαθμού κερδίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο ΓΑΣ Καματερού θα παίξει για το καλύτερο δυνατό, όπως συμβαίνει στους τελευταίους αγώνες του.

Αναγέννηση Άρτας - ΑΕΚ
Γήπεδο: Άρτας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Λινάρδος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Είναι η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του διημέρου, καθώς κρίνεται η τέταρτη θέση και η συμμετοχή στα πλέι οφ. Σε περίπτωση νίκης η Αναγέννηση θα έχει στην... τσέπη, το εισιτήριο της τετράδας καθώς θα διατηρήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ και το Πανόραμα και θα χρειάζεται απλώς έναν βαθμό απέναντι στον Ορφέα Σουρωτής στην τελευταία αγωνιστική.
Για την ΑΕΚ αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, καθώς στην επόμενη αγωνιστική η Ένωση θα πάρει τους δύο βαθμούς άνευ αγώνα, λόγω της αποχώρησης του Φιλίππου. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει τη νίκη με περισσότερα από τέσσερα γκολ διαφοράς, ώστε να υπερέχει στην ισοβαθμία της Αναγέννησης (η ομάδα της Άρτας είχε επικρατήσει με 25-29 στον πρώτο γύρο). Επίσης σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ, υπάρχει ακόμη και περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην τέταρτη θέση για Αναγέννηση, ΑΕΚ και Πανόραμα.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού - ΑΕΣΧ Πυλαίας

Γήπεδο: "Μάνος Λοΐζος"
Ώρα: 16:00
Διαιτητές:Σκλαβενίτης - Ψύλλος
Μετά το διπλό επί του Ορφέα Σουρωτής, η ομάδα του Κορυδαλλού έχει το πλεονέκτημα για την παραμονή στην Α1 γυναικών. Με λιγότερο άγχος, πλέον, θα παίξει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Πυλαία που ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια.



e-genius.gr ...intelligent web software