Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών: Η προαναγγελία της 13ης αγωνιστικής (28-29/1)

| Α1 Γυναικών

Με τους αγώνες της 13ης ημέρας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΚ Mateco- ΓΑΣ Καματερού
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 15:30
Διαιτητές: Θεοδοσίου- Παπούλιας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=z1pYAEvv9x0
Αγώνας με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ, στο "Σπίτι του Χάντμπολ". Ο ΠΑΟΚ, προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Πυλαίας, με την οποία "συγκατοικεί" πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα ο ΓΑΣ Καματερού βρίσκεται στην 7η θέση και επίσης προέρχεται από νίκη, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ορφέα Σουρωτής. Στον πρώτο γύρο, στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον ΓΑΣ Καματερού με 14-27.

Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΠ Πανόραμα
Γήπεδο: Άρτας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Μερτινιάν- Τόλιος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Ενδιαφέρον αγώνας στην Άρτα. Η τέταρτη της βαθμολογίας Αναγέννηση θέλει τους δύο βαθμούς για να διατηρήσει την απόσταση τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζει από την ΑΕΚ και έως τώρα έχει καταφέρει να μην πέσει θύμα έκπληξης στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το Πανόραμα βρίσκεται στην έκτη θέση και θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Στον πρώτο γύρο η Αναγέννηση είχε επικρατήσει με 31-33.

ΟΦΝ Ιωνίας- Ορφέας Σουρωτής
Γήπεδο: Νέας Ιωνίας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Λεφάκης- Γιαβρούτας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=ceLU25lc2No
Η πρωτοπόρος Νέα Ιωνία είναι αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας σοβαρότητα και σταθερότητα σε κάθε αγώνα. Απέναντι στον Ορφέα Σουρωτής είναι το απόλυτο φαβορί. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 18-39 στα Βασιλικά.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023
ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας

Γήπεδο: Καματερού
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@AEKAthleticClub/streams
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, κόντρα σε Πανόραμα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Η Πυλαία μετρά έως τώρα 20 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η ΑΕΚ, που ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο, είναι στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς και θα προσπαθήσει για την υπέρβαση στις αγωνιστικές που απομένουν, για να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ. Στον πρώτο γύρο η Πυλαία είχε επιβληθεί με 31-18.



e-genius.gr ...intelligent web software