Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 γυναικών: Με ντέρμπι η 12η αγωνιστική

| Α1 Γυναικών

Η 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (21-22/1) και μεταξύ των αναμετρήσεων δεσπόζει το ντέρμπι Πυλαίας - ΠΑΟΚ.

Σάββατο 21/1
Ορφέας Σουρωτής- ΓΑΣ Καματερού

Γήπεδο: Βασιλικών
Ώρα: 15:00
Διαιτητές: Βαγγελτζίκης- Τορνικίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@TheSouroti/streams
Στο κλειστό των Βασιλικών ο Ορφέας Σουρωτής υποδέχεται τον ΓΑΣ Καματερού. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί (6 ο Ορφέας, 8 το Καματερό), όμως στον μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο το Καματερό είχε νικήσει με 43-26 δείχνοντας ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Σε κάθε περίπτωση οι γηπεδούχες θα επιδιώξουν την υπέρβαση αναζητώντας ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενες θέλουν τη νίκη ώστε να απομακρυνθούν οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ Mateco
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=M9Yrt4U-F9M
Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο "Σπίτι του Χάντμπολ", με την 2η της βαθμολογίας Πυλαία, να υποδέχεται τον 3ο ΠΑΟΚ.
Η ομάδα της Πυλαίας είναι τυπικά γηπεδούχος, καθώς οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα.
Στον πρώτο γύρο η Πυλαία είχε κάνει την έκπληξη νικώντας με 31-27 και ακριβώς αυτή η νίκη είναι που τη φέρνει πιο πάνω στη βαθμολογία από τον "Δικέφαλο του Βορρά", καθώς στη συνέχεια και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν από την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία.
Η νίκη έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο αντιπάλους, προκειμένου να έχουν ελπίδες, υπό προϋποθέσεις, ακόμη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΑΕΠ Πανόραμα- ΑΕΚ
Γήπεδο: Πανοράματος
Ώρα: 16:30
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@panorama-aep/streams
Αναμέτρηση με ενδιαφέρον στο Πανόραμα, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες ενισχύθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δείχνοντας ότι επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό για τη φετινή περίοδο.
Οι γηπεδούχες απέκτησαν πρόσφατα την 32χρονη τερματοφύλακα Νίνα Αμπράμοβιτς από το Μαυροβούνιο,ενώ η ΑΕΚ ενέταξε στο δυναμικό της από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική τις Βραζιλιάνες Γκόμες- Λεβαντόφσκι και επίσης απέκτησε την Καραστεργίου.
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και μάχεται για την είσοδο στην τετράδα, ενώ το Πανόραμα ακολουθεί από την έκτη θέση με 8 βαθμούς. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 27-26.

Κυριακή 22/1
ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- Αναγέννηση Άρτας

Γήπεδο: "Μάνος Λοΐζος"
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Κορυδαλλού - Αναγέννησης, όπου οι φιλοξενούμενες αναμένεται να έχουν και τον πρώτο λόγο. Η ομάδα του Κορυδαλλού παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση είναι τέταρτη με 14βαθμούς. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Άρτας είχε νικήσει με 33-24.



e-genius.gr ...intelligent web software