Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών: Η προαναγγελία της 10ης αγωνιστικής (7-8/1)

| Α1 Γυναικών

Με τη 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών αρχίζει η δράση στα πανελλήνια πρωταθλήματα για το 2023. Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις εκ των οποίων δύο το Σάββατο και δύο την Κυριακή.

 Σάββατο 7 Ιανουαρίου

ΑΕΠ Πανόραμα- ΓΑΣ Καματερού
Γήπεδο: Πανοράματος
Ώρα: 16:30
Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=V0XHXYLv34U
Αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στο Πανόραμα και στο Καματερό. Οι γηπεδούχες βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενώ δύο περισσότερους έχει το Καματερό που είναι στην 6η θέση. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου το Καματερό είχε επικρατήσει με 35-34 και ουσιαστικά αυτή η νίκη είναι που χωρίζει βαθμολογικά τις δύο ομάδες.

 ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΚ
Γήπεδο: Νέας Ιωνίας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Λεφάκης- Γιακαλής
Μεταδοση: https://www.youtube.com/watch?v=0R42GdyVpdg
Η Νέα Ιωνία έκλεισε τον πρώτο γύρο έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό τηςε και θέλει να μπει στον δεύτερο γύρο με κεκτημένη ταχύτητα για να συνεχίσει το σερί της. Η ΑΕΚ στην πρώτη της παρουσία στην Α1 γυναικών έκλεισε τον πρώτο γύρο με δέκα βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολόγίας. Οι δύο ομάδες πρόκειται να αναμετρηθούν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στον πρώτο γύρο η Νέα Ιωνία είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 18-23.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου
ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΠΑΟΚ Mateco

Γήπεδο: "Μάνος Λοΐζος"
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Μυλωνάς
Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Στον πρώτο γύρο ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε επικρατήσει με διαφορά 33 τερμάτων (49-16) δείχνοντας τη μεγάλη αγωνιστική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.

Ορφέας Σουρωτής- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Γήπεδο: Βασιλικών
Ώρα: 20:00
Διαιτητές: Βαγγελτζίκης- Γκόγκας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@TheSouroti/streams
Και σε αυτή την αναμέτρηση φαβορί είναι η φιλοξενούμενη ομάδα. Η Πυλαία πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, με 8 νίκες σε 9 αγώνες, που την έφεραν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο νεοφώτιστος Ορφέας Σουρωτής στοχεύει στην παραμονή. Στον πρώτο γύρο η Πυλαία είχε νικήσει με 32-14.



e-genius.gr ...intelligent web software