Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Αυλαία με ντέρμπι στον πρώτο γύρο (17/12)

| Α1 Γυναικών

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το Σάββατο (17/12) ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με το ντέρμπι ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά: 

ΑΕΠ Πανόραμα - ΑΕΣΧ Πυλαίας
Γήπεδο: Πανοράματος
Ώρα: 16:30
Διαιτητές: Παπούλιας- Γκόγκας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-bc2tk1ql1y/videos
Οι δύο... συνδημότες του πρωταθλήματος, Πανόραμα και Πυλαία συγκρούονται στο φινάλε του πρώτου γύρου. Έως τώρα οι πορείες τους στο πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικές, με την Πυλαία να φιγουράρει στη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, έχοντας επτά νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις, με κορυφαία επιτυχία τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.
Το Πανόραμα, που επένδυσε σε μία νεανική ομάδα, πλήρωσε την απειρία του με κάποιες ήττες στο γκολ και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Παραδόξως, οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν παρόμοια επιθετική συγκομιδή, με την Πυλαία να έχει 221 γκολ και το Πανόραμα 219, όμως στην άμυνα υπάρχει μεγάλη διαφορά με την Πυλαία να έχει δεχθεί 152 γκολ έναντι 224 του Πανοράματος.

ΟΦ Νέας Ιωνίας - ΠΑΟΚ
Γήπεδο: Νέας Ιωνίας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Πατιός - Τσιάνας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=E-SxpdwcK2o
Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θα διεξαχθεί το σούπερ ντέρμπι της Α1 γυναικών, μεταξύ του ΟΦΝΙ και του ΠΑΟΚ.
Μετά από 8 αγωνιστικές η ομάδα της Νέας Ιωνίας παραμένει πρώτη και αήττητη με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ, που έχει γνωρίσει μία ήττα από την Πυλαία, ακολουθεί με 14 βαθμούς.
Παρ' όλο που με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κλείνει ο πρώτος γύρος, ο αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, αναφορικά με τη θέση που θα πάρουν οι δύο ομάδες ενόψει των play off.
Έως τώρα ο νταμπλούχος των τεσσάρων τελευταίων ετών, ΠΑΟΚ, έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (251-135) και ακολουθεί με μικρή διαφορά η Νέα Ιωνία (238-136).

Αναγέννηση Άρτας- Ορφέας Σουρωτής
Γήπεδο: Άρτας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Πήτας- Αγγελίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/featured
Στο κλειστό της Άρτας η Αναγέννηση υποδέχεται τον Ορφέα Σουρωτής και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων έως τώρα στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχες αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ ο Ορφέας Σουρωτής, που έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία μετράει τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική ξεκίνησε με τη νίκη του ΓΑΣ Καματερού επί του Κορυδαλλού με 26-31.

Δύο βαθμούς χωρίς αγώνα θα πάρει η ΑΕΚ, λόγω της αποχώρησης του Φιλίππου Βέροιας από το πρωτάθλημα.



e-genius.gr ...intelligent web software