Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Νέα Ιωνία- Πυλαία 34-22

| Α1 Γυναικών

 Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι των πρωτοπόρων και αήττητων της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον ΟΦΝ Ιωνίας και τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Η ομάδα της Νέας Ιωνίας ήταν καταιγιστική επικρατώντας με 32-22 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ούσα η μοναδική αήττητη στην κατηγορία.
Στουγιαννίδου (7), Νικολίνα Κεπεσίδου (7), Μανιά (6) και Κμίροβα (6) έκαναν μεγάλο παιχνίδι, όπως και η Μάγδα Κεπεσίδου, η οποία ωστόσο σήμερα είχε μπροστά της και μία εξαιρετική άμυνα που κράτησε στο πρώτο μέρος την Πυλαία στα 6 γκολ!
Η φιλοξενούμενη ομάδα που βρέθηκε σε κακή ημέρα, είχε πρώτη σκόρερ την Αργυροπούλου (5 γκολ).

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 34-22
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 5-0, 9-2, 10-4, 14-6, 20-6 (ημχ), 22-11, 23-12, 28-16, 28-19, 31-21, 34-22
ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς): Μ. Κεπεσίδου 1, Μανιά 6, Μουρατίδου, Ανδρίτσου 3, Κοτρώτσιου, Κμίροβα 6, Κρνιτς 1, Καρέλα, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 7, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Χαριτίδη, Νταβίντοβιτς 3, Στουγιαννίδου 7.
ΑΕΣΧ Πυλαίας (Βακάλης): Πιαντίνι, Κερλίδη 2, Τροχίδου 3, Μόσχου, Κ. Κουκμίση, Καραχαρίση 2, Θεοδοσοπούλου, Μ. Κουκμίση 1, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Τόρες 2, Αζεβέδο 3, Σελεμίδου, Αργυροπούλου 5, Γκόμεζ, Ζηνωνίδου.
Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Δίλεπτα: 9-7, Πέναλτι: 1/1-5/7

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Σάσα Ζίβουλοβιτς (τεχνικός Νέας Ιωνίας) «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι το ματς. Είμαστε καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, ήταν φανταστικά σήμερα. Δεν κρίνει κάτι αυτό το αποτέλεσμα, είναι νωρίς. Το θέμα είναι να παραμείνουμε στην κορυφή».

Γιώργος Βακάλης (προπονητής Πυλαίας): «Δεν ήρθαμε καν στην Αθήνα, δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης το ματς. Κέρδισε δίκαια η Νέα Ιωνία, η οποία έκανε ακριβώς ότι είχαμε υπολογίζει, αλλά εμείς δεν κάναμε τίποτα καλά και δεν λειτούργησε κανένα σχήμα.
Απο τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, σαφέστατα είμαστε πιο άπειρη, τώρα χτίζουμε νοοτροπία».



e-genius.gr ...intelligent web software