Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών: Η προαναγγελία της 7ης αγωνιστικής (26-27 Νοεμβρίου)

| Α1 Γυναικών

Δύο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της πρώτης τετράδας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών

 Σάββατο 26 Νοεμβρίου
ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής

Γήπεδο: ΟΑΚΑ - 15:00
Διαιτητές: Λεφάκης- Γιαβρούτας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=sUKKcSHW5ZI
Στην αίθουσα "Κασσιμάτης" του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ορφέα Σουρωτής. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετα την ήττα από τον ΠΑΟΚ, και να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη τετράδα. Από την πλευρά του, ο Ορφέας Σουρωτής προέρχεται από τη σημαντική νίκη κόντρα στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ Mateco
Γήπεδο Άρτας - 18:00
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@artagoalTV/streams
Σπουδαίος αγώνας στην Άρτα, όπου η τέταρτη της βαθμολογίας Αναγέννηση υποδέχεται τον τρίτο ΠΑΟΚ. Ο αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Η Αναγέννηση έως τώρα έχει ηττηθεί μόνο από τις ομάδες που μοιράζονται την πρώτη θέση (Νέα Ιωνία και Πυλαία), ενώ ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχει μία ήττα, από την Πυλαία.

 ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Γήπεδο: Νέας Ιωνίας - 18:00
Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=y_SbZxldfrs
Μάχη πρωτοπόρων και αήττητων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου ο ΟΦΝΙ υποδέχεται τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. Έως τώρα οι δύο ομάδες έχουν από έξι νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνουν διάθεση να απειλήσουν την κυριαρχία των τελευταίων ετών από τον ΠΑΟΚ. Για τον ΟΦΝΙ αυτό είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ενώ η ομάδα της Πυλαίας έδειξε χαρακτήρα νικώντας τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Αναγέννηση μέσα στην Άρτα. Οι δύο ομάδες έχουν τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος (98 γκολ ο ΟΦΝΙ, 102 η Πυλαία), με τις τερματοφύλακες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 Κυριακή 27 Νοεμβρίου

ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΑΕΠ Πανόραμα
Γήπεδο: "Μάνος Λοίζος" - 16:00
Διαιτητές: Βήτας- Μπράμου
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση μεταξύ του Κορυδαλλού και του Πανοράματος στη Νίκαια. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας από δύο βαθμούς και η νίκη αποτελεί μονόδρομο εκατέρωθεν. Η ομάδα του Κορυδαλλού προέρχεται από την ήττα στην αναμέτρηση με τον Ορφέα Σουρωτής, ενώ και το Πανόραμα γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ιωνία.

Στο πλαίσιο της αγωνιστικής ο ΓΑΣ Καματερού θα πάρει δύο βαθμούς χωρίς αγώνα, λόγω της αποχώρησης του Φιλίππου Βέροιας από το πρωτάθλημα. 



e-genius.gr ...intelligent web software