Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών:Η προαναγγελία της 6ης αγωνιστικής (19/11)

| Α1 Γυναικών

 Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών και όλοι θα διεξαχθούν το Σάββατο (19/11)

 ΠΑΟΚ Mateco- ΑΕΚ
Σπίτι του Χάντμπολ 15:00
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Αποστολίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=7c0c8TTA6Iw
Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο "Σπίτι του χάντμπολ" στη Μίκρα. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ η ΑΕΚ έχει τις σημαντικές απουσίες των Φράγκα, Ραντούλοβιτς και Μπόργκες.
Δηλώσεις
Μαρία Χατζηπαρασίδου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Ολοκληρώσαμε ομαλά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο στόχος είναι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά ακριβώς τα οποία δουλεύουμε καθημερινά, και να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για την δύσκολη πορεία αυτής της περιόδου, και τα απαιτητικά παιχνίδια τα οποία έρχονται».
Γιάννης Ανταλής (προπονητής ΑΕΚ): «Χωρίς να ψάξω για δικαιολογίες και θέλοντας, πιστεύω, να βλέπω τα πράγματα καθαρά, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κατακτήσει 4 συνεχόμενα νταμπλ, πάρα πολύ έμπειρη, με γεμάτο ρόστερ και που παίζει στην έδρα της. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε μια νεανική ομάδα, καινούργια στην κατηγορία με διαφορετικό στόχο από τους αντιπάλους μας. Είναι κακό το τάιμινγκ διότι ανεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες βασικών παικτριών. Παρ΄ όλα αυτά δεν ξεχνάμε ότι είμαστε η ΑΕΚ και δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχει πίεση, υπάρχει μόνο η προσδοκία να τα καταφέρουμε».

ΓΑΣ Καματερού- Αναγέννηση Άρτας
Καματερού 16:00
(Φωτακίδης- Χρηστίδη, Προδρομίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/channel/UCHcKGqW8SpNwLiOrbS5QbdA/streams
Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την υποχώρηση στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ο ΓΑΣ Καματερού θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Το ίδιο, ισχύει όμως και για την Αναγέννηση Άρτας, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Πυλαία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.
Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί (6 η Αναγέννηση, 4 ο ΓΑΣ Καματερού) και αυτό το στοιχείο προσδίδει χαρακτήρα ντέρμπι στην αναμέτρηση.

 ΑΕΠ Πανόραμα- ΟΦΝ Ιωνίας
Πανοράματος 16:30
(Σαπανίδης- Ηλιάδης, Σαμαράς)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/channel/UCgN_c1wAAU0D9TpkcvWViXw/featured
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα με τη Νέα Ιωνία να είναι αήττητη και πρωτοπόρος, ενώ το Πανόραμα έχει μόνο δύο βαθμούς άνευ αγώνα με τον Φίλιππο. Συνεπώς η Νέα Ιωνία έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, με τις γηπεδούχες να έχουν το ρόλο του αουτσάιντερ που θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Ορφέας Σουρωτής- ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού
Βασιλικών 18:00,
(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/user/TheSouroti/streams
Οι δύο πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος θα παλέψουν για δύο πολύτιμους βαθμούς που ίσως φανούν καθοριστικοί στη μάχη της παραμονής στην Α1 γυναικών. Έως τώρα έχουν από τέσσερις ήττες και έχουν πάρει δύο βαθμούς χωρίς αγώνα κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα του Κορυδαλλού είναι πιο έμπειρη στην μεγάλη κατηγορία, όμως ο Ορφέας θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. Και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται ντέρμπι.



e-genius.gr ...intelligent web software