Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΠΑΟΚ- Βέροια 2017 (23/6, 18:00, ertflix)

| Α1 Γυναικών

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ο 1ος τελικός της Α1 Γυναικών

Αρχίζουν αύριο οι τελικοί της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βέροια 2017.

Ο 1ος τελικός θα διεξαχθεί στις 18:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και θα μεταδοθεί απευθείας από το EΡΤFLIX.
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Νάσκος- Χαρίτσος με παρατηρητή τον Σαμαρά.

Ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες με πλεονέκτημα έδρας του «δικεφάλου» του Βορρά, ο οποίος έχει στόχο το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ και 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Από την άλλη πλευρά η Βέροια 2017 ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση σε τελικό πρωταθλήματος μετά την πρώτη της εμφάνιση σε τελικό κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Κορυδαλλού τον Μάιο με τον «Δικέφαλο» να κερδίζει 26-24.

Στο… στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ από την Βέροια θα λείψει η βασική τερματοφύλακας της ομάδας, η Βραζιλιάνα Μπρούντα Ντε Ολιβέιρα που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

 

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Επιτέλους ήρθε η ώρα του 1ου τελικού. Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ μετά από μία δύσκολη και περίεργη σεζόν. Το πρώτο ματς ειδικά όταν ο τίτλος κρίνεται στις δύο νίκες είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Θέλουμε να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Το νταμπλ πέρα από στόχο αποτελεί ισχυρό κίνητρο για εμάς».


Τεο Παυλίδης (προπονητής Βέροιας 2017):
«Προετοιμαζόμαστε εδώ και μέρες για αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά λόγω των συγκυριών, μας δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία μας στον τελικό. Θεωρώ θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά μέσα από την δουλειά που έχουμε κάνει θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτείται ώστε να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του διοικητικού ηγέτη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη που έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 38 ετών.

 



e-genius.gr ...intelligent web software