Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ

| Εθνική Ομάδα Νέων

OXE TELIKO
Έφηβοι και Παίδες θα κάνουν κοινές προετοιμασίες και θα δώσουν σημαντικά τεστ

Για το Γκάμπροβο της Βουλγαρίας αναχώρησαν οι Εθνικές ομάδες εφήβων και παίδων, προκειμένου να δώσουν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της γειτονικής χώρας.

Οι φιλικές αναμετρήσεις εντάσσονται στους εορτασμούς για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της βουλγάρικης ομοσπονδίας.

Την αποστολή της Εθνικής εφήβων, που από τις 22 Ιουλίου βρίσκεται στην Προσοτσάνη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αρβανίτη, αποτελούν οι Παπαντωνόπουλος, Ρουσόπουλος (Διομήδης Άργους), Τσάκαλος, Γεωργαλής (Πρωτέας Άρτας), Τρούλος (Τελαμώνας) Χουρσουντιάν (Άρης Νίκαιας), Τζίμπουλας, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος (Φίλιππος Βέροιας), Παπαβασίλης, Αγαθόνικος (ΧΑΝΘ), Μαρκατάτος, Μίγγας, Αθανασιάδης, Μπόσκος (Φοίβος Συκεών), Τσιγαρίδας, Δεληχρήστος (Ζαφειράκης Νάουσας.

Την αποστολή της Εθνικής παίδων, που από τις 22 Ιουλίου προπονείται στο Κιλκίς υπό τις οδηγίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποτελούν οι Κοτσιώνης, Βεζύρης, Στάθης (ΑΕΚ), Στεφανίτσης, Δικαιούλιας, Γερουλάνος, Παγιάτης (ΑΣΕ Δούκα), Φαχουρίδης, Αλεξανδρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αναστασίου, Σκούφας, Μαυρόπουλος (Αρχέλαος Κατερίνης), Γιορανίδης, Μπαμπατζανίδης (ΠΑΟΚ), Πετρομελίδης, Τζωρτζίνης, Παπαγιάννης, Στανκίδης (Φίλιππος Βέροιας).

Συνολικά θα γίνουν τέσσερις αναμετρήσεις. Αύριο στις 17:00 θα αγωνιστούν οι παίδες και αμέσως μετά οι έφηβοι. Την Πέμπτη ο αγώνας τον παίδων θα γίνει στις 10:00 και των εφήβων στις 12:00.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δύο Εθνικές ομάδες θα αναχωρήσουν για το Μπράσοβ της Ρουμανίας, όπου και εκεί θα δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στις 27 και 29 Ιουλίου.

 

 

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software