Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Την Παρασκευή (24/2) η παρουσίαση των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών (U17)

| Εθνική Ομάδα Νεανίδων

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για την έναρξη των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών που θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο το διάστημα 27 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου 2023, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων, της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας).

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν συνολικά 10 Εθνικές ομάδες Γυναικών (Κ17) από τις Ομοσπονδίες– μέλη της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. Οι χώρες που θα συμμετέχουν είναι οι: Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, Κόσσοβο, Τυνησία και Αλγερία.

Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο μετά την ανάδειξη του ως έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τους αγώνες, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτητών της διοργάνωσης, το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την άφιξη όλων των Εθνικών αποστολών.

Για την Παρασκευή (24/2) στις 12.00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση - συνέντευξη τύπου  της διοργάνωσης στο Δημαρχείο Ναυπλίου. 



e-genius.gr ...intelligent web software