Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Εθνική γυναικών: Διαδικτυακη συνάντηση με την Φρόσω Πατσού

| Εθνική Ομάδα Γυναικών
 
received 1780697868802950Η διακεκριμένη αθλητική ψυχολόγος μίλησε στις διεθνείς αθλήτριες για «Ψυχική Ανθεκτικότητα και Αύξηση Απόδοσης»
 
 
Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία έγινε πράξη για 35 αθλήτριες της Εθνικής γυναικών, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση με την διακεκριμένη αθλητική ψυχολόγο και πρώην κορυφαία σπρίντερ, Φρόσω Πατσού.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η «Ψυχική Ανθεκτικότητα και Αύξηση Απόδοσης», με την κα Πατσού να κάνει μία εξαιρετική παρουσίαση.
Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από την πλευρά των αθλητριών, με τη συνάντηση να ξεπερνά σε διάρκεια τις δύο ώρες και το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Επιτροπή Εθνικών ομάδων και στη συνάντηση συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Μεσσήνης και Δημήτρης Μασλαρινός, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης, ο τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων Νίκος Μάντζος, ο τεχνικός υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων γυναικών, Χρήστος Τζουβάρας και το μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Ερασμία Λάσκαρη.
 
"Είναι σημαντικό ότι ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες, οι 35 αθλήτριες που είναι ενταγμένες στα δύο κλίμακια της Εθνικής γυναικών έρχονται κοντά. Η συγκεκριμένη διαδικτυακή συνάντηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τις αθλήτριες, με την κα Πατσού να απαντά ακόμη και με προσωπικά της βιώματα από την αθλητική καριέρα της, στις ερωτήσεις των αθλητριών. Το πρόσημο από αυτή την πρωτοβουλία είναι θετικό και θα επιδιώξουμε να υπάρξει συνέχεια", σχολίασε η κα Ερασμία Λάσκαρη.


e-genius.gr ...intelligent web software