Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Έπιασε δουλειά η Εθνική Γυναικών

| Εθνική Ομάδα Γυναικών

243256043 1484763145192033 8294319718477455973 n
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα προκριματικά του EURO 2022

Από το κλειστό του Βύρωνα ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει των προκριματικών του ΕURO 2022 με αντιπάλους Γερμανία (7/10, Τρίερ) και Ολλανδία (10/10, Ηράκλειο).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης έχει καλέσει τις παρακάτω 21 αθλήτριες:
Tσάκαλου (Τούρινγκερ- Γερμανία), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Βασιλειάδου (Ελμπεχέχεν- Γερμανία), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Διακογιάννη, Ανδρίτσου, Στουγιαννίδου, Καρέλα, Μακρή, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Αργυροπούλου, Μεντεσίδου, Αμβροσιάδου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Ζηνωνίδου, Κερλίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ζενέλι (Honda Πανόραμα), Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού).

"Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για τους αγώνες με Γερμανία και Ολλανδία. Κυριακή και Δευτέρα θα ενσωματωθούν η Λαμπρίνα Τσάκαλου και η Βάσια Γκάτζιου που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο εξωτερικό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους μας, πρόκειται για ομάδες που βρίσκονται στην ελίτ της Ευρώπης και του Κόσμου. Αυτό που είπαμε και με τις αθλήτριες είναι ότι δεν θέλουμε ως Εθνική να διεκπεραιώνουμε κλήσεις, αγώνες και διοργανώσεις. Πρέπει να βάλουμε στόχους και συγκεκριμένα το ΕURO 2024, αλλά αυτός ο στόχος πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να παλεύουμε για κάθε φάση και να δουλέψουμε σκληρά το επόμενο εξάμηνο μέχρι να έρθουν τα ματς με την Λευκορωσία. Τολμάμε να βάλουμε έναν δύσκολο στόχο για τον όμιλο μας σε αυτή την διοργάνωση που είναι να κάνουμε μία νίκη. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και γενικά να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και στις προπονήσεις και στους αγώνες", σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης.



e-genius.gr ...intelligent web software