Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ανακοίνωση ΟΧΕ (4/6/2021)

OXE TELIKO
Για τα προκριματικά του ΕURO 2022 Γυναικών στη Βέροια

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το ιδιαίτερα αγαπητό χαντμπολικό κοινό της Βέροιας, τους φιλάθλους στην ευρύτερη περιοχή, τους ανθρώπους τους αθλήματος μας, αλλά και σε όσους θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη Βέροια για τα προκριματικά του ΕURO 2022 ότι θα τηρηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ τα υγειονομικά πρωτόκολλά της Ομοσπονδίας.

Αυτά προβλέπουν ότι στο κλειστό γυμναστήριο θα παρευρίσκονται μόνο όσοι θα έχουν ρόλο στην διοργάνωση των αγώνων, καθώς και ελάχιστος αριθμός επισήμων από το Δ.Σ. της ΟΧΕ και τον Δήμο Βέροιας.

Η είσοδος των παραπάνω θα γίνεται μόνο εφόσον αναγράφονται στην ειδική λίστα εισερχομένων της ΟΧΕ, θα θερμομετρούνται και θα υπογράφουν την κατάσταση υγείας.

Συνιστάται για την είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο να έχει προηγηθεί self-test covid-19, πάντα σύμφωνα με την ατομική ευθύνη του καθενός.

Παρακαλούμε θερμά όσοι δεν βρίσκονται στην λίστα της ΟΧΕ για την είσοδο στο γήπεδο να μην πλησιάσουν στην εγκατάσταση διότι θα ταλαιπωρηθούν.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού της «Μητρόπολης» του ελληνικού χάντμπολ, των γονέων των συγγενών και όλου του κόσμου που θα ήθελε να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των κοριτσιών μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της Εθνικής μας ομάδας και όλων των εμπλεκομένων στην διοργάνωση, βάσει των κανονισμών και των πρωτοκόλλων.

Εκ της ΟΧΕ

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software