Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στο Μαύροβο για φιλικά η Εθνική Eφήβων

| Εθνική Ομάδα Εφήβων

Κορυφώνεται η προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας

Στο Μαύροβο της Βόρειας Μακεδονίας βρίσκεται από την Τετάρτη η Εθνική εφήβων (Κ18), καθώς σήμερα (28/7) και την Παρασκευή (29/7), θα δόσει φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της γειτονικής χώρας.

Οι αναμετρήσεις γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα β' κατηγορίας, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Η τελική επιλογή της δεκαεξάδας για το Eυρωπαϊκό θα γίνει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Πηλαλίδη, μεταξύ των Μπούτκαρη, Δάιου (Αερωπός), Βαρδαξόπουλου, Καλύβα (ΑΕΚ), Κουβράκη, Μαρκατατου (Φοίβος), Κουρούπη (Αλέξανδρος Αξιούπολης), Παναγιώτου, Χαριτωνίδη, Χατσατουριάν, Κολεζάκη, Μπατή, Βασιλείου (ΑΣΕ Δούκα), Τσορτέκη, Κουτουλογένη, Προκοπίου (Ολυμπιακός), Καβάζη (Δράμα '86), Σιαραβα (ΑΟ Ιωαννίνων) και Μαρίνου (ΠΑΟΚ).

Μετά τους αγώνες στο Μαύροβο η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Στο Eυρωπαϊκό, η Εθνική Εφήβων κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία και Ολλανδία, με την πρόκριση στα ημιτελικά να παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες. Στον άλλο όμιλο βρίσκονται οι Ισραήλ, Λιθουανία, Γεωργία και Βουλγαρία.

mavrovo2



e-genius.gr ...intelligent web software