Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Φιλικά Ελλάδας- Σερβίας στη Βέροια

| Εθνική Ομάδα Εφήβων

20181228 124859 1024x768
Η συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Βέροιας

Τις δύο αποστολές υποδέχθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης με τον πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Στέργιο Διαμάντη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λυκοστράτη, τον τεχνικό συντονιστή των Εθνικών ομάδων Νίκο Μάντζο και τον πρόεδρο της Ένωσης Διονύση Ντόβα.
Ο Δήμαρχος Βέροιας καλωσόρισε τις δύο αποστολές τονίζοντας τα εξής: «Καλωσορίζω τα αδέλφια μας της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και τα αδέλφια μας από την Σερβία. Μας συνδέουν πολλά. Βρίσκεστε στην πόλη του Φιλίππου. Από εδώ ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος που κατέκτησε την οικουμένη. Η Βέροια είναι η πόλη όπου για δύο φορές κήρυξε τον Χριστιανισμό ο Απόστολος Παύλος. Σας εύχομαι μία καλή παραμονή και να δοκιμάσετε και την γαστρονομίας μας»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Στέργιος Διαμάντης αναφέρθηκε σε παλιές συναντήσεις και γνωριμίες με τους σπουδαιότερους αθλητές του σερβικού χάντμπολ και ευχήθηκε και στις δύο αποστολές καλή παραμονή και καλή χρονιά.
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λυκοστράτης αναφέρθηκε στην τελευταία έκθεση τουρισμού στο φιλόξενο Βελιγράδι και ευχήθηκε καλή παραμονή στην Βέροια. Ο πρόεδρος της Ένωσης Διονύσης Ντόβας ευχήθηκε στις δύο αποστολές να έχουν μία καλή αθλητική χρονιά.



e-genius.gr ...intelligent web software