Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στα Σκόπια για την πρόβα τζενεράλε ενόψει EURO 2024 η Εθνική Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Σήμερα (3/1) το μεσημέρι αναχωρεί η Εθνική Ανδρών από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Σκόπια προκειμένου να πάρει μέρος σε δύο δυνατά φιλικά με τη Βόρεια Μακεδονία που θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής της στο EURO 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία 10-28 Ιανουαρίου.

Χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 33-20 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Τα δύο σημαντικά φιλικά με τη Βόρεια Μακεδονία θα γίνουν αύριο Πέμπτη 4/1 στις 18:00 και την Παρασκευή 5/1 στις 19:00

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει στη διάθεση τους παρακάτω 19 αθλητές:
Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία)

O διεθνής αριστερός εξρτέμ Γιώργος Παπαβασίλης δήλωσε: «Είναι τα δύο τελευταία μας φιλικά παιχνίδια πριν το EURO. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας που προέρχονται από μία σημαντική σχολή του αθλήματος και έχουν παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και πιστεύω ότι θα αυτοί οι δύο αγώνες και μάλιστα εκτός έδρας θα μας βοηθήσουν σημαντικά ενόψει των επίσημων αγώνων μας στη Γερμανία. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας με δύο καλές εμφανίσεις που θα δείξουν το βαθμό της ετοιμότητας μας».



e-genius.gr ...intelligent web software