Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ήττα στο δεύτερο φιλικό για την Εθνική Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Την ήττα με 22-23 γνώρισε η Εθνική Ανδρών στο δεύτερο φιλικό με τη Βόρεια Μακεδονία, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Θεσσαλονίκη, μπροστά σε 600 θεατές.

Από ελληνικής πλευράς δεν αγωνίστηκαν οι Σάββας, Κανδύλας, Μυλωνάς, Κωστακίδης και Παπαντωνόπουλος για προληπτικούς λόγους. Ο Σάββας Σάββας θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι.

Ο αγώνας ήταν δυνατός, με πάθος και εναλλαγές στο προβάδισμα. Και οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα
               
Με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει του EURO 2024 και πλέον οι διεθνείς με το προπονητικό επιτελείο ανανεώνουν το ραντεβού για τον Δεκέμβριο οπότε και θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Ήταν δύο σημαντικά φιλικά, με μεγάλη δυναμική, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει στοχευμένα και έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς ήμασταν λίγο παραπάνω αγχωμένοι απ’ όσο έπρεπε, χάσαμε αρκετά σουτ και κάναμε κάποια λάθη στην τελική προσπάθεια για γκολ. Νομίζω όμως ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή έπρεπε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα μέσα από δυνατούς αγώνες και το κάναμε αυτό. Δοκιμάσαμε τακτικές και έπρεπε να διαχειριστούμε καταστάσεις μέσα στους αγώνες. Θα ακολουθήσουν και άλλα δυνατά φιλικά στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς τέτοιοι αγώνες μας φέρνουν πιο κοντά στο επίπεδο δυσκολίας που θα αντιμετωπίσουμε στο EURO. Χαιρόμαστε για τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο, χαιρόμαστε επειδή ο κόσμος ακολουθεί την Εθνική ομάδα και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και στο EURO της Γερμανίας», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας.

Τα πεντάλεπτα: 2-1,3-3, 6-6, 8-8, 9-10, 10-12 (ημχ),12-14, 16-15, 16-17, 17-18, 19-20, 22-23.
Ελλάδα (Ζαραβίνας): Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Ελ. Παπάζογλου, Παπαβασίλης 1, Κεδέρης 2, Κωστακίδης, Μπόσκος 4, Μυλωνάς, Μάλλιος 4, Παναγιώτου, Τόσκας 4, Αθ. Παπάζογλου 1, Πασσιάς 2, Τζηράς 2, Αραμπατζής 1, Λιάπης 1, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Παπαδιονυσίου.
Βόρεια Μακεδονία (Λαζάροφ): Μιτρέφσκι, Κίτζις, Τομόφσκι, Τελέσκι 3, Φ. Κουσμανόφσκι 1, Ντιόνοφ 1, Γκεοργκίεφ 2, Βελκόφσκι 4, Γιαγκουρινόφσκι, Σαραφίμοφ 5, Σαβρέφσκι, Νέναντ Κοστέσκι 2, Νίκολα Κοστέσκι 2 , Ατανασίεβιτς 1, Μαρκόφσκι 1, Πεσέφσκι 1, Λαζαρέφσκι.
Διαιτητές: Γράψας-Κυριακού. Δίλεπτα: 1-1  Πέναλτι: 0/0 – 3/4



e-genius.gr ...intelligent web software