Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΟΧΕ: Υπερηφάνεια για την Εθνική μας Ομάδα

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα. Η Εθνική μας Ομάδα των Ανδρών, για πρώτη φορά θα βρεθεί στην τελική φάση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η παρουσία της Εθνικής, τον Ιανουάριο του 2024 στο EURO της Γερμανίας, αποτελεί τον καθρέφτη της προόδου του ελληνικού χάντμπολ και γεμίζει με υπερηφάνειά όλη την οικογένεια του αθλήματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ, συγχαίρει και ευχαριστεί από καρδιάς:
-Τους αθλητές για την πίστη και την αφοσίωσή τους στην Εθνική και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Αθλητές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις πόλεις που χτυπά η καρδιά του ελληνικού χάντμπολ , έμαθαν το άθλημα μέσα από τα σωματεία και τα αναπτυξιακά μας προγράμματα και πλέον αποτελούν πρεσβευτές του αθλήματος στα γήπεδα του κόσμου. Που ξεκίνησαν από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, το Άργος, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, την Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

-Τον προπονητή Γιώργο Ζαραβίνα και τους συνεργάτες του, Γιώργο Μαστορογιάννη και Ηλία Μάντζο. Για πρώτη φορά Έλληνες προπονητές καθοδηγούν αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανδρών σε τελική φάση μίας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης και επιβεβαιώνουν ότι ο Έλληνας Προπονητής πρέπει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων μας.

-Τα μέλη του ιατρικού και υποστηρικτικού επιτελείου, που στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

-Τα σωματεία που καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα.

-Τους προπονητές των σωματείων που με τον καθημερινό μόχθο τους τροφοδοτούν με αθλητές τις Εθνικές ομάδες.

-Την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που στέκεται αρωγός στο άθλημα μας.

-Τους χορηγούς της Ομοσπονδίας, που μοιράζονται το όραμά μας.

Τέλος, μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε κάθε φίλαθλο που με τη φωνή και την αγάπη του έδωσε ώθηση στην Ομάδα μας. Για όλους εκείνους που γεμίζουν την κερκίδα και εμψυχώνουν τους αθλητές μας αξίζει ένα μεγάλο "ευχαριστώ"

Ωστόσο, σε αυτές τις στιγμές της δικαίωσης των προσπαθειών, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα χρόνια, η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε στα μήκη και στα πλάτη της χώρας, χωρίς να έχει σταθερή έδρα, χωρίς να έχει το δικό της "σπίτι".

Από το Ηράκλειο έως τη Δράμα, από τη Σάμο έως την Κομοτηνή, από την Αθήνα έως την Κοζάνη, από τα Χανιά, έως τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς, από την Πάτρα έως τη Βέροια και εσχάτως στη Χαλκίδα. Με κόστος κυρίως αγωνιστικό, αλλά και οικονομικό.

Το ελληνικό χάντμπολ χρειάζεται και δικαιούται μία μόνιμη έδρα για τις Εθνικές μας Ομάδες, ένα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών που θα στεγάσει τα όνειρα της σημερινής αλλά και των μελλοντικών γενεών του αθλήματος.

Πλέον η Εθνική μας ομάδα έχει μπροστά την την ισχυρότερη πρόκληση που υπάρχει στο άθλημα. Θα είναι παρούσα σε μία διοργάνωση που έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας ακόμη και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς το χάντμπολ είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό άθλημα.
Σε αυτή την προσπάθεια, η Εθνική μας θα χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια από την Πολιτεία, ώστε να παρουσιαστεί ισχυρή και με αξιώσεις για μια επιτυχημένη πορεία στα γήπεδα της Γερμανίας, μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που φιλοδοξούμε να έχουμε στο πλευρό μας.



e-genius.gr ...intelligent web software