Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα- συμπαγή άμυνα η Ελλάδα»

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας έπλεξαν με δηλώσεις τους ο Γκόραν Πέρκοβατς και ο Ντομαγκόι Ντούβνιακ με τη δύσκολη νίκη της Κροατίας με 31-25 επί της Ελλάδας.

Ο Κροάτης Ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην της Ελλάδος (2005-2007) και ο αρχηγός των Κροατών μίλησαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

Γκόραν Πέρκοβατς:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, δεχόμενοι αρκετά γκολ από το πίβοτ. Μετά αλλάξαμε την άμυνα σε 6-0 και ήταν καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο δυνατοί από την Ελλάδα, που έδειξε να κουράζεται. Επιπλέον είχαμε τον Τσίντριτς που έκανε σπουδαίο ματς, είναι ένας υψηλού επιπέδου αθλητής και έκανε την διαφορά στο ματς».

Ντόμαγκοι Ντούβνιακ
«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο ματς και πολύ απαιτητικό. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλά σουτ, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τις λύσεις και κερδίσαμε. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τους Έλληνες που είχαν συμπαγή άμυνα».

Από ελληνικής πλευράς ο αριστερός ίντερ Χρήστος Μυλωνάς επεσήμανε:
«Γνωρίζαμε ότι η Κροατία βρισκόταν σε δυσμενή κατάσταση και θα ερχόταν στην Ελλάδα έχοντας ως μόνο στόχο τη νίκη. Καταφέραμε να έχουμε πολύ καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με τις επεμβάσεις του Πέτρου (Μπουκοβίνας). Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια εικόνα, δεχθήκαμε αρκετά γκολ. Ο Τσίντριτς μας έκανε όλη τη ζημιά, δεν καταφέραμε να βρούμε αντίδοτο σε ότι έκανε, ήταν εξαιρετικός σε οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι. Η διαφορά των 5 τερμάτων δεν είναι απαγορευτική για την υπόθεση πρόκριση, αλλά μπορούσαμε να η διαφορά να είναι και μικρότερη αν αποφεύγαμε κάποια λάθη».

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software