Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στη Θεσσαλονίκη η Εθνική Ανδρών

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Ξεκίνησε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών που περιλαμβάνει και δύο φιλικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γεωργίας την Τετάρτη 4/1 και την Πέμπτη 5/1 με ώρα έναρξης 18:30.

Τα καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών(2-7/1) και της Εθνικής Νέων (4-8/1) στη Μίκρα θα διεξαχθούν παρουσία του τεχνικού συμβούλου της ΟΧΕ και εισηγητή του αναπτυξιακού της προγράμματος, Γκι Πετιτζιράρ.

«Φιλικά σαν επίσημα»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι πολύ σημαντικό που μπορέσαμε να βρούμε δύο πολύ αξιόλογα φιλικά κόντρα στην Εθνική Γεωργίας. Η ομάδα θα αντιμετωπίσει τα συγκεκριμένα φιλικά, σαν να είναι επίσημα, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε την αγωνιστικότητα από το σημείο που την αφήσαμε στα παιχνίδια με Κροατία και Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη φιλοσοφία, το πρόγραμμα και το στίγμα που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα το επόμενο τρίμηνο μέχρι τους αγώνες με το Βέλγιο. Η Εθνική καλείται για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια να είναι συνεπής με ομάδες του ίδιου βεληνεκούς, έχοντας πετύχει νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο όπως έγινε με την Ολλανδία. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε ένα επίπεδο ψηλότερα. Το Βέλγιο θα έχει σαν παρακαταθήκη την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτό θα του δώσει μία υπεραξία, άρα και εμείς θα πρέπει να βάλουμε καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας και να γίνουμε καλύτεροι, οπότε το συγκεκριμένο καμπ, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία».

Εκτός Μυλωνάς και Παπαντωνόπουλος
Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται οι παρακάτω αθλητές:
Δομπρής, Παπαβασίλης, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Καραμπουρνιώτης, Πασσιάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Ελευθεριάδης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Μπόσκος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία).

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Χρήστος Μυλωνάς, ενώ για τον ίδιο λόγο πιθανότατα δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία και ο Πάνος Παπαντωνόπουλος, στη θέση του οποίου κλήθηκε ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, ενώ αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Νίκος Κρητικός.

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software