Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«Σας ευχαριστούμε...»

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

 H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ολλανδία, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας και δημιούργησαν μία φανταστική ατμόσφαιρα- πρότυπο για κάθε αθλητική συνάντηση.

Η ΟΧΕ ευχαριστεί όλα τα σωματεία, τους διοικητικούς παράγοντες αυτών, τους προπονητές, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους γονείς και τους συνοδούς τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας, ώστε βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει αυτή τη σπουδαία νίκη.

Με την παρουσία σας αποδείξατε για άλλη μία φορά τη δυναμική, τις δυνατότητες που έχει και την υγεία που αποπνέει όλο το ελληνικό χάντμπολ.

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στα σωματεία που από το πρωί ταξίδευσαν έως τη Χαλκίδα και πήραν μέρος στο μεγάλο αναπτυξιακό τουρνουά και παρέμειναν για πολλές ώρες, αφιερώνοντας όλη την ημέρα τους στο κλειστό γυμναστήριο, περιμένοντας καρτερικά να υποστηρίξουν την Εθνική μας ομάδα.

Το «ευχαριστώ» φαντάζει λίγο για τους αθλητές και τους προπονητές μας για αυτή την καταπληκτική εμφάνιση και νίκη που μας χάρισαν, μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του αθλήματος. Έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η Εθνική ομάδα είναι προτεραιότητα τους και μεγάλο τους όνειρο –όπως και δικό μας- είναι η Εθνική μας να βρεθεί μετά από χρόνια σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χαλκιδέων, το ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, τον ΟΛΝΕ και τους χορηγούς- υποστηρικτές μας Λουξ, Ευρωκλινική, Ζύμη Ψαχνών, Αύρα, Χρυσαφόπουλος, Τσόκος, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Be Active και το Star Kεντρικής Ελλάδας που κάλυψε με ρεπορτάζ όλες τις δράσεις της Ομοσπονδίας.



e-genius.gr ...intelligent web software