Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Οι δηλώσεις της πρόκρισης

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

IMG 1c2534fe1b67f9023aba13c05196be3f VΟ ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας και οι Μπόσκος - Μπουκοβίνας μίλησαν μετά τη θριαμβευτική νίκη επί της Βοσνίας στην Τούζλα

 

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ.
Γιώργος Ζαραβίνας (ομοσπονδιακός τεχνικός): "Συγχαρητήρια στα παιδια. Ήρθαμε με πολλά προβλήματα. Παπαδιονυσίου και Πασσιάς έμειναν πίσω. Μυλωνάς και Καραμπουρνιώτης ήρθαν, αλλά δεν θα διακινδυνεύαμε ποτέ την υγεία τους. Κρητικός και Αραμπατζής ήταν με πυρετό τις τελευταίες ημέρες και χωρίς προπόνηση. Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη δουλειά τους. Εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τα προβλήματα των Βόσνιων. Έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε και πάμε στην επόμενη μέρα. Θα μιλήσουμε άλλη στιγμή γι' αυτή και για τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας. Δυστυχώς, η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι αρκετή γι' αυτό που έχει ανάγκη το ελληνικό χάντμπολ. Θα μου επιτρέψετε μέσα στη χαρά της στιγμής να αφιερώσω τη νίκη και εξ ονόματος όλων των παιδιών, στον Κώστα Μαναβή".

Θοδωρής Μπόσκος: "Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ καλή άμυνα στο γήπεδο της Βοσνίας, σε μία καυτή έδρα. Πήραμε την πρόκριση και τώρα έχουμε δύο ακόμη πιο σημαντικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να πάρουμε την πρόκριση για το παγκόσμιο του 2023".

Πέτρος Μπουκοβίνας: "Σπουδαία πρόκριση, μαγικά συναισθήματα. Είμαι περήφανος για όλους μας. Σε δύσκολες συνθήκες, με πολλούς συναθλητές να έχουν συμπτώματα ίωσης, με μεγάλο ταξίδι. Πλέον, περιμένουμε έναν μήνα για τον επόμενο αγώνα".

* Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στην Εθνική ομάδα βρέθηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στη Βοσνία, Δημήτρης Παπανδρέου, καθώς και όλο το προσωπικό της πρεσβείας, που ταξίδεψαν από το Σεράγεβο.
IMG 2155004213fd2281c793c32a928e8b8e V



e-genius.gr ...intelligent web software